Rareș Bogdan, necruțător cu Toader: A mințit cu nerușinare! Tudorel este în CORZI și zilele lui la conducerea ministerului par numărate.

Rareș Bogdan, necruțător cu Toader: A mințit cu nerușinare! Tudorel este în CORZI și zilele lui la conducerea ministerului par numărate.

Rareș Bogdan, necruțător cu Toader: A mințit cu nerușinare! Tudorel este în CORZI și zilele lui la conducerea ministerului par numărate. 

Ce anunță jurnalistul pe Facebook:

„Teapa mare luata de Tudorel-Slugarel-Gargamel-Toader!
A MINTIT si a manipulat ordinar pentru ca, se pare ca a confundat numele unui domn din Parchetul General, Cristian Lazar cu... numele Procurorului General, Augustin Lazar!
Parchetul Alba, Consiliul Superior al Magistraturii(CSM), Ministrul care a facut propunerea, Raluca Pruna, Procurorul General insusi au spus ca NU exista o rezolutie/ordonanta semnata de Toader ca Procuror de caz. Ce va face acum Slugarel-Tudorel?
Foarte probabil va incerca sa gaseasca o iesire de acest tip: Poate sa fi semnat cel mult adresa de comunicare a solutiei. Asta este absolut normal. Seful parchetului semneaza aceste acte. Cel mai probabil asta ar putea avea, eventual, Slugarel. Desi nico asta nu are, pentru ca aici a facut o confuzie de Gaga.
Si o sa incerce probabil o noua manipulare!
Dar si asa, Hartia, Hartia NU a fost si nu este la Dosar si pentru asta Slugarel-Gargamel trebuie sa plece.
Tudorel este in CORZI si zilele lui la conducerea Ministerului par numarate. A mintit cu nerusinare! Sper ca iesenii de calitate sa nu il lase sa circule prin Targul Iesilor ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Omul i-a facut grav de rusine.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima