Rareș Bogdan, necruțător cu Toader: A mințit cu nerușinare! Tudorel este în CORZI și zilele lui la conducerea ministerului par numărate.

Rareș Bogdan, necruțător cu Toader: A mințit cu nerușinare! Tudorel este în CORZI și zilele lui la conducerea ministerului par numărate.

Rareș Bogdan, necruțător cu Toader: A mințit cu nerușinare! Tudorel este în CORZI și zilele lui la conducerea ministerului par numărate. 

Ce anunță jurnalistul pe Facebook:

„Teapa mare luata de Tudorel-Slugarel-Gargamel-Toader!
A MINTIT si a manipulat ordinar pentru ca, se pare ca a confundat numele unui domn din Parchetul General, Cristian Lazar cu... numele Procurorului General, Augustin Lazar!
Parchetul Alba, Consiliul Superior al Magistraturii(CSM), Ministrul care a facut propunerea, Raluca Pruna, Procurorul General insusi au spus ca NU exista o rezolutie/ordonanta semnata de Toader ca Procuror de caz. Ce va face acum Slugarel-Tudorel?
Foarte probabil va incerca sa gaseasca o iesire de acest tip: Poate sa fi semnat cel mult adresa de comunicare a solutiei. Asta este absolut normal. Seful parchetului semneaza aceste acte. Cel mai probabil asta ar putea avea, eventual, Slugarel. Desi nico asta nu are, pentru ca aici a facut o confuzie de Gaga.
Si o sa incerce probabil o noua manipulare!
Dar si asa, Hartia, Hartia NU a fost si nu este la Dosar si pentru asta Slugarel-Gargamel trebuie sa plece.
Tudorel este in CORZI si zilele lui la conducerea Ministerului par numarate. A mintit cu nerusinare! Sper ca iesenii de calitate sa nu il lase sa circule prin Targul Iesilor ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Omul i-a facut grav de rusine.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia