Rareș Bogdan, reacție dură după eșecul României la ONU! „Asta se întâmplă când proștii și nepricepuții conduc România”

Rareș Bogdan, reacție dură după eșecul României la ONU! „Asta se întâmplă când proștii și nepricepuții conduc România”

Rareș Bogdan, reacție dură după eșecul României la ONU! „Asta se întâmplă când proștii și nepricepuții conduc România”.
 
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan reacţionează dur, după ce România a pierdut cursa pentru un loc nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU. 
 
Rareș Bogdan este de părere că actualul guvern trebuie îndepărtat rapid, după ce România a pierdut locul de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU.

"Asta se intampla cand prostii si nepriceputii conduc Guvernul, Senatul si Camera Deputatilor din Romania! RUSINOS si mai ales fara precedent in istoria diplomatiei romane. Inca un cadou de la repetentii si ticalosii lui Dragnea. Astia trebuie indepartati de la putere cat mai repede posibil, sunt pur si simplu o calamitate pentru tara aceasta", scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

România a pierdut voturile statelor arabe din cauza intenției guvernului de a muta ambasada din Israel, în fața Estoniei cu scorul de 132 la 58.

România și-a lansat oficial, pe 2 iunie 2017, la sediul ONU din New York, campania oficială pentru obținerea unui mandat de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU și a candidat contra Estoniei pe singurul loc alocat estului Europei.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria