Rareș Bogdan, reacție explozivă după decizia Curții Supreme privind dreptul de a protesta: O MIZERIE. Ne-a enervat și mai mult. Nu ne oprim

Rareș Bogdan, reacție explozivă după decizia Curții Supreme privind dreptul de a protesta: O MIZERIE. Ne-a enervat și mai mult. Nu ne oprim

Rareș Bogdan, reacție explozivă după decizia Curții Supreme privind dreptul de a protesta: O MIZERIE. Ne-a enervat și mai mult. Nu ne oprim. Rareș Bogdan a avut o reacție explozivă pentru Stiridiaspora.ro după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că toate protestele care au loc în fața instituțiilor publice, deci și cele din Piața Victoriei vor avea nevoie de autorizație. Realizatorul Realitatea TV spune că această decizie enervează și mai mult românii, iar protestele vor continua. 

 "Această decizie de astăzi este o mizerie. Înalta Curte dovedește că nu înțelege democrația. Nu știu cum a fost luată această decizie, dar este o aberație. Să se uite peste legislația din Europa Occidentală, să nu se mai uite spre Belarus și spre Turcia. Sau poate este o dictatare pe care o face doamna Dăncilă direct de la Istanbul, acolo unde a aterizat deja. I-a făcut un cadou lui Erdogan care poate fi mulțumit: are urmași în estul Europei. Ne transformăm în pașalâc, după exemplul turcesc. Numai în Turcia, Belarus sau Venezuela lui Maduro se întâmplă așa ceva. Unde au văzut ei, în Franța, în Marea Britanie, în Germania ceva asemănător? Ați văzut în SUA așa ceva, acolo unde Trump este contestat, atacat din toate pozițiile, iar el respectă democrația. Gândiți-vă că la noi, pe deoparte sunt tracasați protestatarii. Cristian Dide are 38 000 lei amenzi de la Jandarmerie, care te urmărește inclusiv pe facebook, cu postările personale. Pe de altă parte, CNA-ul mă amendează pe mine și încă doi trei oameni alături de care avem curajul să spunem adevărul sau să criticăm Puterea, iar acum Înalta Curte vine cu această aberație. Să-mi dea un singur exemplu de țară europeană unde se întâmplă așa ceva, dar să nu-mi vorbească de Ungaria lui Viktor Orban," a spus Rareș Bogdan pentru Stiridiaspora.ro.

Rareș Bogdan spune că protestele nu se vor opri, iar în această seară, la emisiunea pe care o moderează va face un apel către toți românii, în această privință.

"Nu ne oprim. Vom fi și mai clari și mai deciși să protestăm. Cu asta au reușit să ne enerveze și mai mult. Voi cere diseară tuturor românilor să nu se oprească. Din contră. Dar vreau să știu cum a luat Înalta Curte o astfel de decizie. Cine este raportor pe această inițiativă?" a mai spus Rareș Bogdan.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?