Rareș Bogdan, reacție virulentă după ce a aflat că Dragnea a încercat să blocheze tragerea la sorți a judecătorilor!

Rareș Bogdan, reacție virulentă după ce a aflat că Dragnea a încercat să blocheze tragerea la sorți a judecătorilor!

Rareș Bogdan, reacție virulentă după ce a aflat că Dragnea a încercat să blocheze tragerea la sorți a judecătorilor! „Romania nu mai are nici o legatura cu un Stat de Drept. S-a incheiat. Sa va asteptati la tot ce este mai rau pentru aceasta tara. Infractorii au castigat. Gata.”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Postarea integrală a realizatorului Jocuri de Putere de la Realitatea TV:

Romania nu mai are nici o legatura cu un Stat de Drept. S-a incheiat. Sa va asteptati la tot ce este mai rau pentru aceasta tara. Infractorii au castigat. Gata.
Mai luptam doar cei care ne incapatanam sa ramanem in picioare. Cei ce nu vrem sa ne predam.

Adica justitia din tara aceasta permite ca in momentul cand nu iti convine un Complet de judecata, ca ti se pare ca nu ar judeca cum vrei tu, poti sa faci ca la loz in plic, tragi pana vin in Complet cei pe care esti sigur ca ii poti accesa sa iti dea o solutie favorabila. In Completul vechi i s-a parut ca 3 din 5 judecatori ar putea sa tina cont de probe si sa judece corect, in cel tras la sorti (!!!!!) acum 1 h i s-a parut ca nu poate fi sigur decat pe 2 si jumatate din 5 judecatori si a contestat si aceasta tragere la sorti! Trebuie spus ca si la Completul pe care l-a avut inainte de hotararea CCR care i-a permis dizolvarea Completului cu Iulian Dragomir in frunte, 4 din 5 judecatori erau de asemenea prin tragere la sorti intrati.

Daca Dumneavoastra vi se pare ca justitia din tara asta mai are vreo legatura cu justitia dintr-un Stat de Drept, inseamna ca eu nu vad bine si sunt rautacios. Urata tara am ajuns sa avem. Columbia lui Escobar se deosebea doar ca mai avea si niste asasinate la comanda. Nu disperati, foarte probabil vom ajunge si acolo.

Urmatoarea etapa, daca nu o sa ii convina nici noul Complet, va fi sa isi aleaga singur judecatorii in asa fel incat sa fie din Teleorman sau sa aiba simpatii PSD-iste declarate.
Va rog sa realizati ca Romania a devenit tara infractorilor fericiti si sa fii corect si cinstit in tara aceasta, echivaleaza pentru smecherii si infractorii PSD-isti, cu a fi fraier!”

Dragnea a încercat să blocheze și tragerea la sorți a noilor completuri de cinci judecători

După ce a obținut tergiversarea procesului în dosarul angajărilor fictive ca urmare a deciziei Curții Constituționale în cazul completuluid e cinci judecători, liderul PSD Liviu Dragnea a solicitat Instanţei supreme și suspendarea procedurii de tragere la sorţi a noilor judecători din aceste completuri.

Reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au declarat pentru Agerpres că solicitarea a fost depusă vineri dimineaţa. Aceştia au precizat că Dragnea solicita ca tragerea la sorţi să fie realizată în conformitate cu decizia CCR de miercuri.

De asemenea, Dragnea a solicitat anularea hotărârii Colegiului de conducere de la Instanţa supremă, prin care s-a decis tragerea la sorţi a completurilor de cinci.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desemnat prin tragere la sorţi, vineri, în şedinţă publică, membrii completurilor de cinci judecători pentru anul 2018, după decizia Curţii Constituţionale.

În urma tragerii la sorţi, Completul 1 penal este format din: Rodica Cosma, Valentin Horia Şelaru, Simona Cristina Neniţă, Francisca Maria Vasile şi Ioana Alina Ilie.

Acest complet are pe rol, printre altele, dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în prima instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

"Sper să se sfârşească epopeea completurilor de cinci, deşi, sinceră să fiu, am dubii în legătură cu acest aspect", a declarat Cristian Tarcea, după tragerea la sorţi.

Curtea Constituţională a admis, miercuri, o sesizare a premierului Viorica Dăncilă şi a decis că există un conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema constituirii completurilor de 5 judecători.

CCR a dispus că Instanţa supremă trebuie să ia de îndată măsurile necesare pentru constituirea completurilor de 5, în sensul desemnării prin tragere la sorţi a tuturor membrilor acestor completuri.

Până la decizia CCR, erau traşi la sorţi doar patru judecători din aceste completuri, iar al cincilea era membru de drept, fiind, după caz, preşedintele sau vicepreşedintele Instanţei supreme, respectiv şeful Secţiei civile sau penale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…