Rareș Bogdan, solidar cu atitudinea președintelui: Nu poți fi elegant cu o gașcă politică de interlopi!

Rareș Bogdan, solidar cu atitudinea președintelui: Nu poți fi elegant cu o gașcă politică de interlopi!

Rareș Bogdan, solidar atitudinea președintelui: Nu poți fi elegant cu o gașcă politică de interlopi!  Klaus Iohannis a făcut vineri, 7 decembrie, o serie de declarații dure la adresa Guvernului Dăncilă pe fondul sesizării pe care a depus-o Executivul la CCR. Concret, președintele României a atras atenția că CCR nu poate rezolva problema pentru că este una de natură politică, cauzele acesteia având două paliere: 1. România nu are prim-ministru. 2. Guvernul este condus de infractorul Dragnea prin interpuși.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu jurnalistul Rareș Bogdan. Concret, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a transmis că în sfârșit președintele a înțeles că trebuie să iasă la atac împotriva grupului infracțional organizat PSD.

Mai mult, Rareș Bogdan a evidențiat că nu este posibil ca unul din politicienii care a condus cel mai sărac județ din România, Teleorman, să vină cu un proiect pentru România.

„Mă bucur foarte mult că de trei săptămâni președintele este exact cel așteptat de românii care l-au votat. A înțeles după ani de zile că nu poți să fii elegant, decent, foarte echilibrat și extrem de civilizat în exprimare cu un grup infracțional organizat, cu o gașcă politică de interlopi. Mă bucur că a ajuns la ceea ce sperau votanții săi pentru că România în momentul acesta este în curs de acaparare instituție cu instituție, redută cu redută de către grupul infracțional organizat și cantonat în jurul Roșiori de Verde, Videle și Turnu Măgurele, adică județul Teleorman care este cel mai sărac din România.

Mie mi se pare absolut sfidător pentru această țară ca un om care a condus într-un fel sau altul județul Teleorman, în calitate de prefect și apoi de președinte al Consiliului Județean și apoi de ministru al Dezvoltării provenind din Teleorman și fiind și deputat, să încerce să ne ofere un proiect politic pentru o țară după ce nu a fost în stare să ridice județul Teleorman din starea de sărăcie lucie în care se află. Județul Teleorman este în spatele județelor secuiești din Ardeal și în spatele județelor Vaslui, Tulcea sau Sălaj. ESte ultimul județ al României la nivelul dezvoltării și al nivelului de trai. Cum Doamne au sperat votanții PSD și românii în general ca un individ care și-a băgat județul în cea mai cruntă sărăcie să poată ridica o țară din mocirla sărăciei. Este imposibil. Cu glasul său molcom și cu imaginea creată de consultanți de la Londra și din Telaviv, domnul Dragnea a reușit pentru moment în urmă cu 2 ani de zile să fraierească o țară întreagă. Din păcate pentru domnia sa și din fericire pentru România lucrurile au fost devoalate în scurt timp. S-a văzut adevărata intenție a acestui infractor, iar președintelui i-au trebuit cam mulți ani să înțeleagă că nu merge decât în forță cu infractorii, cu interlopii politici, cu grobienii din fruntea actualului PSD care nu are nicio legătură cu formațiunea politică a domnului Năstase, Iliescu Geoană, și chiar Ponta.

Astăzi, președintele a dovedit că nu dorește să abandoneze România în mâinile acestui grup infracțional organizat”, a declarat Rareș Bogdan pentru  PSnews.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...