Rareș Bogdan taxează ipocrizia V.Dăncilă după demiterea E.Andronescu: Pe cine credeți că păcăliți? Doamna Dăncilă, vă mențineți afirmația că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat?

Rareș Bogdan taxează ipocrizia V.Dăncilă după demiterea E.Andronescu: Pe cine credeți că păcăliți? Doamna Dăncilă, vă mențineți afirmația că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat?

Rareș Bogdan taxează ipocrizia V.Dăncilă după demiterea E.Andronescu: Pe cine credeți că păcăliți? Doamna Dăncilă, vă mențineți afirmația că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat?

Ce a scris pe Facebook europarlamentarul PNL:

„Doamna Dăncilă, chiar guvernați sau vă trimiteți singură felicitări, ca Mr. Bean?

Dănciă își imaginează că prin operațiuni de imagine (gen demiterea Ecaterinei Andronescu) poate spăla porcării din categoria „10 august”. Ei bine, nu suntem retardați! Știe oricine e atent la „guvernarea” PSD că Andronescu nu era în grațiile PM, iar prin afirmația de ieri doar i-a dat muniție.

Dacă ar fi fost cu adevărat interesată de progresul României, Dăncilă îl demitea pe Orlando imediat după OUG 114 (după care demisiona și ea), dădea ordin ministrului de Interne să desecretizeze documentele fără de care dosarul 10 august nu poate fi soluționat, cerea sesiune extraordinară pentru pensiile nesimțite, nu-l numea pe Ciurchea la CNAS, spunea public de ce a demisionat Nicu Moga, dădea afară toate slugile, toți incompetenții, o demitea pe Pintea deoarece nu a început spitalele regionale și avem UN SINGUR PAT pentru mari arși dotat complet, pe Daea pentru pesta porcină, nu-l lua înapoi pe Fifor după cretinismul cu rachetele de la Deveselu, prioritiza proiectele de infrastructură PE BANI EUROPENI, ... și lista continuă.

Doamna Dăncilă, vă mențineți afirmația că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat? Doamna Dăncilă, mai sunt cei din PSD condamnați pentru corupție deținuți politici? Doamna Dăncilă, care e diferența de pensie dintre un fost parlamentar și un fost deținut politic?

Doamna Dăncilă, câte clanuri interlope controlează PSD?

Lăsați-o baltă, ok?”

Ecaterina Andronescu a fost demisă vineri de premierul Dăncilă din funcția de ministru al Educației după ce a declarat joi seară la Antena 3, în legătură cu crimele de la Caracal, că ea a învățat să nu se urce în mașină cu oameni necunoscuți.

Anunțul a fost făcut de Viorica Dăncilă pe Facebook:

Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii.

 
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a afirmatjoi seară, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, că Alexandra nu ar fi trebuit să se urce într-o maşină de ocazie, susţinând că pe „vremea ei“ fetiţele erau educate de către părinţi să se nu urce cu străinii în maşină şi că atunci când purtau cheia la gât, copiii erau învăţaţi în cadrul familiei şi al şcolii să fie mult mai responsabili.

„Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”, a declarat ministrul Educaţiei.

Ecaterina Andronescu: Am aflat de la televizor că am fost demisă. Sensul afirmației mele era că trebuie să îi învățăm pe copii să se autoprotejeze

 Ecaterina Andronescu a declarat vineri, la Digi 24, că a aflat despre demiterea sa de la Ministerul Educației de la televizor, precizând că sensul declarațiilor sale referitoare la faptul că ea a învățat să nu se urce în mașină cu un necunoscut era acela că școala trebuie să îi învețe pe copii să se autoprotejeze.

”Am aflat de la televizor (că a fost demisă – n. red.). Nu m-a căutat, din păcate (Viorica Dăncilă – n. red.). Eram într-o ședință în consiliul ministerului pentru a încerca să rezolvăm niște probleme curente. Intenția mea era de a le spune copiilor că, dacă părinții nu le spun, noi la școală le spunem ca să îi ferim de răufăcători”, a declarat Ecaterina Andronescu într-o intervenție telefonică la Digi 24, la câteva minute după ce Viorica Dăncilă a scris pe Facebook că a demis-o din funcție.

”Declarația mea nu avea nicio legătură cu situația, ci doar ca să-i protejăm pe copii. Intenția mea nu era să o acuz pe Alexandra sau pe părinții ei. Nu am gândit așa, nu sunt genul ăsta de om (…) Cred că școala trebuie să îi învețe pe copii să se autoprotejeze. Mă așteptam la o explicație (pentru demitere – n. red.). Eu le-am explicat celor care m-au interpelat pe Facebook”, a mai adăugat ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată