Rareș Bogdan, veste bună de la Bruxelles pentru fermierii români

Rareș Bogdan, veste bună de la Bruxelles pentru fermierii români

Rareș Bogdan, veste bună de la Bruxelles pentru fermierii români. Liderul PNL, care conduce delegația PPE a României în Parlamentul European, anunță o sumă importantă pentru fermierii români afectați de războiul din Ucraina.

Ce a scris europarlamentarul Rareș Bogdan pe Facebook:

500 de milioane de euro la dispoziția fermierilor români afectați de criza din Ucraina! Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, a răspuns scrisorilor și interpelărilor pe care le-am adresat (atât personal, cât și în numele Delegației EPP România) încă din decembrie și a anunțat această sumă, dar și faptul că autoritățile de la București pot acorda ajutor în temeiul Cadrului temporar de criză pentru ajutoare de stat.
Mai jos sunt alături de colegi în Comisia LIBE (Libertăți Civile, Justiție, Afaceri Interne), unde am avut o zi foarte încărcată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”