Răspunsul Andrei pentru cei care îl contestă pe Rareș Prisacariu: „Mi se pare incredibil“ FOTO

Răspunsul Andrei pentru cei care îl contestă pe Rareș Prisacariu: „Mi se pare incredibil“ FOTO

Câștigătorul „Românii au talent“ a stârnit numeroase polemici în mediul online . Unii îi apreciază talentul și îl numesc geniu, alții îl contestă vehement.

Andra, în finala Românii au talent Foto Arhivă personală/Facebook

Rareș Prisacariu a fost declarat marele câștigător al sezonului 13 al show-ului de la Pro TV, în urma voturilor publicului. Băiețelul de 7 ani din Botoșani, care a recitat, în fiecare etapă a concursului, texte cu mesaje profunde și emoționante, a născut numeroase polemici, iar pe YouTube și în rețelele sociale au apărut mii de reacții și comentarii, unele pozitive, altele negative.

Mulți dintre cei care au contestat rezultatul concursului au avut ca argument faptul că memoria foarte bună nu poate fi considerată un talent și că alți concurenți – precum gimnaștii ucraineni Olya și Valera sau cântărețul Oleg Spînu – ar fi meritat să câștige.

Andra, unul dintre membrii juriului „Românii au talent“, a avut un mesaj pentru cei care l-au contestat pe Rareș Prisacariu, dar și pentru alți finaliști, potrivit libertatea.ro .

Rareș, mi se pare incredibil că la o vârstă atât de fragedă reușești să cucerești scena și juriul, dar și publicul din sală și din fața televizoarelor. Și, DA, ai reușit să îi cucerești câștigând marele trofeu! Mă emoționează faptul că ai doar 7 ani, că ai toate posibilitățile în fața ta. Am spus de când te-am văzut, viitorul sună bine și sunt convinsă că tu poți ajunge acolo unde ți-ai propus. Îți doresc mult succes, pentru ca visul tău să devină realitate!

Olya și Valera (care au primit Golden Buzz de la Andra - n.r.), dacă nu ați fi fost dansatori, ați fi putut fi pictori! Transmiteți multă emoție, dar parcă și culoare prin ceea ce puneți în scenă. Aveți arta în sânge, frumosul face parte din voi. Sunt convinsă că binele și iubirea înving, cred că voi faceți lumea mai bună cu fiecare dans pe care îl oferiți. Cred că ne este imposibil să înțelegem suferința pe care o purtați în suflet. Reușiți să străluciți! Vă aplaud. Vă iubesc.

Oleg, la doar 15 ani ești foarte matur. Alții nu știu nici la 25 de ani ce vor să facă în viață, dar tu ți-ai găsit chemarea și mi se pare că nimeni nu va putea să te facă să te abați de la drumul tău, ești ca un tren de mare viteză, pe șine, cu o direcție clară. Eu fac pariu că tu vei ajunge un artist mare, așa cum îți dorești. Nu pot eu să citesc viitorul, dar cred că pot să citesc oamenii de pe această scenă. Mă bucur că vom cânta în turneul Tradițional 2“, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...