Răspunsul lui Johnny Depp în faţa acuzaţiilor de violenţă domestică aduse de soţia sa, Amber Heard

Răspunsul lui Johnny Depp în faţa acuzaţiilor de violenţă domestică aduse de soţia sa, Amber Heard

Avocaţii actorului american Johnny Depp au respins acuzaţiile de violenţă domestică şi abuzuri fizice venite din partea soţiei sale, Amber Heard, reprezentanţii acestuia declarând că sunt menite pentru a-l face să îi plătească compensaţii financiare consistente, potrivit contactmusic.com.

Răspunsul lui Johnny Depp în faţa acuzaţiilor de violenţă domestică aduse de soţia sa, Amber Heard

Depp s-a aflat în Lisabona, Portugalia, vineri, 27 mai, pregătindu-se pentru cel mai recent spectacol al trupei sale Hollywood Vampires când Amber Heard s-a prezentat la tribunal cu faţa plină de vânătăi şi fotografii menite să dovedească comportamentul violent al actorului faţă de ea. Aceasta a cerut un ordin de restricţie pe care l-a şi primit.

Amber, care a părăsit audierea de la tribunal în lacrimi, a pretins că vedeta din "Piraţii din Caraibe" i-a aruncat un iPhone în faţă în timpul unei dispute aprinse din seara de sâmbătă, 21 mai.

Potrivit unor documente obţinute de Entertainment Tonight, aceasta a declarat: "Pe toată durata relaţiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv din punct de vedere verbal şi fizic. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinţe, ameninţări, comportament ostil la adresa mea de fiecare dată când îi puneam la îndoială autoritatea lui sau nu eram de acord cu el."

Reprezentanţii lui Depp nu par a fi deranjaţi de aceste acuzaţii dure - un comunicat făcut public la câteva ore după ce Amber s-a prezentat în justiţie afirmă: "Amber încearcă să obţină beneficii financiare sigure invocând abuzul."

Între timp, Johnny Depp refuză ca drama divorţului să îi distrugă planurile sale şi visurile rock 'n' roll - actorul a început turneul Hollywood Vampires alături de prietenul său Alice Cooper, marţi, 24 mai, în New York, la o zi după ce Amber Heard a înaintat instanţei documentele de divorţ, pentru a pune capăt celor 15 luni de căsnicie - şi nu există niciun semn că ar dori să părăsească turneul pentru a-şi rezolva problemele personale.

Formaţia Hollywood Vampires a cântat la Festivalul Rock in Rio din Lisabona pe 27 mai - la o săptămână de la moartea mamei lui Depp, Betty Sue Palmer.

Cu toate acestea, înapoi în America, cel mai recent film al lui Depp, "Alice Through the Looking Glass", ar putea primi o lovitură zdravănă întrucât anumiţi fani ai cinema-ului plănuiesc un boicot la lansarea sa.

Hashtag-uri precum #StandWithAmber şi #imwithamber au început să fie lansate vineri în spaţiul virtual, mulţi fani ameninţând că vor ignora sequel-ul filmului "Alice in Wonderland", în urma acuzaţiilor de violenţă domestică venite din partea lui Amber Heard.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...