Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

Motivul pentru care Marian Vanghelie a făcut o criză de gelozie și ar fi bătut-o pe iubita lui, Oana Mizil, ar fi acela că nepoata fostului demnitar comunist, Paul Niculescu Mizil, ar fi schimbat mai multe mesaje cu cu fostul deputat Bogdan Diaconu. Fostul demintar este un cunoscut în mediile mondene drept un adevărat „Casanova”. Acesta a fost căsătorit cu fosta gimnastă Maria Olaru, însă, după divorț, s-a implicat în relații amoroase cu mai multe femei cunoscute, între care și fosta asistentă TV, Roxana Marcu.

Anchetatorii care au audiat-o pe Oana Niculescu Mizil au stabilit că incidentele violente care au avut loc în locuința cuplului, de la Snagov, s-ar fi produs după ce Marian Vanghelie ar fi făcut o criză de gelozie. Cu toate că femeia nu a oferit prea multe detalii legate de împrejurările în care a fost bătută, surse din anturajul cuplului Marian Vanghelie – Oana Niculescu Mizil au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul , că în spatele scandalului se află fostul deputat PSD Bogdan Diaconu.

În acest sens, sursele citate au precizat că fostul primar al Sectorului 5 ar fi surprins o presupusă discuție purtată de iubita lui și fostul politician, prin intermediul aplicației Whatsapp. Cu toate că nu ar fi fost un dialog din care să reiasă clar că există o legătură de natură amoroasă, fostul primar s-ar fi înfuriat și l-ar fi sunat pe Diaconu și l-ar fi amenințat cu bătaia.

Sursele citate au mai precizat că, după ce a fost agresată, Oana Niculescu Mizil i-ar fi transmis că, dacă va ajunge la închisoare, nu-l va căuta, în timp ce fostul primar i-ar fi răspuns că, în cazul în care va condamnat, o va ucide înainte să plece la penitenciar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa