Răsturnare de situație în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner! Anchetatorii au găsit probe ADN în casă și au identificat un suspect!

Răsturnare de situație în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner! Anchetatorii au găsit probe ADN în casă și au identificat un suspect!

Procurorii au găsit în casa milionarului Adrian Kreiner din Sibiu, ucis acum nouă zile, urme ADN care i-ar aparține unui hoț român aflat în Belgia. Este vorba despre un român care este acuzat de mai multe infracțiuni în Belgia, care nu a fost încă prins pentru aceste infracțiuni. Totodată, potrivit informațiilor aflate la dosar, criminalii ar fi accesat telefonul mobil al omului de afaceri în cele 40 de minute în care l-au bătut până la moarte.

De altfel ultima accesare a aplicației WhatsApp este chiar la ora la care suspecții erau în vila omului de afaceri. O captură de ecran arată că aplicația a fost accesată la ora 2.24. Având în vedere că el era imobilizat, nu avea cum să își acceseze telefonul, așa că apropiații lui sunt convinși că cei care au făcut-o sunt agresorii.

Digi24 a vorbit cu un martor-cheie

Un martor-cheie care s-a întâlnit cu Adrian Kreiner cu puțin timp înainte de agresiune a vorbit în exclusivitate cu jurnaliștii Digi24.

Martorul a povestit pentru Digi24 că milionarul i s-ar fi plâns că avea probleme cu banii, că nu avea bani cash încă de la începutul anului din cauza afacerii cu criptomonede.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”