Război între interlopi/Împărățel Onoriu, bătut de Petre Geamănu, care a intrat în casă peste Marușka, soția fratelui său

Război între interlopi/Împărățel Onoriu, bătut de Petre Geamănu, care a intrat în casă peste Marușka, soția fratelui său

Liderul interlop Petre Ilie, zis Petre Geamănu, este acuzat că, ajutat de mai mulți locotenenți, l-ar fi bătut pe omul de încredere al fratelui său mai mare, cunoscut sub numele de Sandu Geamănu. Incidentul ar fi avut loc chiar în locuința lui Sandu, în fața soției acestuia, care a fost nevoită să asiste. Ulterior, femeia ar fi anunțat autoritățile, iar bărbatul ei, care execută o condamnare de 27 de ani pentru crimă, ar fi decis să se răzbune în mod exemplar, dezvăluie Gândul.ro .

Acțiunea procurorilor DIICOT care a dus la destructurarea grupului condus de Petre Geamănu, zis și Împăratul lumii, a scos la suprafață un război fratricid pe care acesta îl duce cu fratele lui, Sandu Geamănu. Neînțelegerile dintre cei doi frați ar fi început încă din anul 2017, când Petre a fost eliberat din penitenciar, la capătul unei condamnări de 11 ani.

Rămas în spatele gratiilor, unde era închis pentru un omor, Alexandru Ilie s-ar fi arătat deranjat de faptul că fratele său nu-l ajută cu nimic, deși are o situație financiară foarte bună.

Cu toate că, potrivit surselor citate, Sandu i-ar fi transmis fratelui său, în mod imperativ, să-l lase în pace pe Onoriu, acesta nu i-ar fi dat ascultare.

Împărățel Onoriu, bătut în fața soției lui Sandu Geamănu

Mai mult decât atât, conform anchetatorilor DIICOT, anul acesta, la data de 23 februarie, în jurul orei 22:00, Petre Geamănu, însoțit de nepotul său Florin Ilie Florin, zis Ciocolată, un fin de-al lui, Solomon Sotir, zis Pufi și alte 2 persoane rămase neidentificate, au intrat în casa lui Sandu Geamănu și l-au bătut și amenințat pe David Împărățel Onoriu, pentru a-l convinge să-i cedeze lui Petre mai multe apartamente pe care le deține în Cartierul Militari. Agresiunea s-a produs de față cu soția lui Sandu, Mariana Ilie, zisă Marușka.

Neînțelegerile dintre frați s-au agravat și mai tare după ce Sandu Geamănu a acordat un interviu, din Penitenciarul Giurgiu, pentru un post de televiziune care realiza un documentar legat de lumea interlopă. Cu această ocazie, Sandu l-a acuzat pe Petre că, după ce a ieșit de la închisoare, nu și-ar fi făcut „datoria de frate”. Deținutul a explicat că acesta nu l-a căutat niciodată la închisoare și nici nu a trecut pe la copiii săi să le ducă „o ciocolată”, în calitate de unchi.

Mai mult, surse din rândul anchetatorilor au afirmat că există indicii potrivit cărora, după ce a acordat interviul respectiv, Petre Geamănu ar fi apelat la prietenul său Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, care, la solicitarea sa ar fi intervenit pentru ca deținutul Sandu Geamănu să fie mutat tocmai la Penitenciarul Arad, pentru a nu mai putea fi vizitat de familie. Sursele citate au menționat că Sandu Geamănu ar fi spus că, pentru acest gest, se va răzbuna în mod exemplar pe fratele său.

De aceea, autoritățile au luat măsuri speciale pentru ca cei doi frați să nu se întâlnească la închisoare și nici pe holurile instanțelor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA