Războinicii au ieșit în avantaj la ediția din 30 ianuarie 2024 a Survivor All Stars

Războinicii au ieșit în avantaj la ediția din 30 ianuarie 2024 a Survivor All Stars

Echipa Războinicilor a câștigat „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars, în ediția din 30 ianuarie 2024. În afară de mâncare, ei se bucură și de un alt avantaj. Faimoșii sunt dezamăgiți.

Foto: protv.ro

La scorul de 9-8, pe traseu se confruntă Cătălin Moroșanu și Andrei Ciobanu, conform protv.ro. Pe margine, colegii din ambele tabere îi susțin pe concurenți cu încurajări și indicații.Andrei Ciobanu dă dovadă de mai multă concentrare la final și reușește să aducă punctul câștigător pentru echipa Războinicilor.​

Pe lângă mâncare (ouă și cartofi), Războinicii se bucură de un alt avantaj. Potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel, ei vor putea să aleagă trei concurenți din echipă, care să meargă în tabăra Faimoșilor și să ia de acolo 5 obiecte, la alegere, câștigate de aceștia în competiție.

În tabăra Faimoșilor se instalează dezamăgirea, mai ales pentru că au egalat de mai multe ori în timpul jocului și au fost foarte aproape de victorie.

image

Apar și primele înțepături între adversari:„Ești mândru de tine la cât ai ciripit aici pe margine la colegii noștri. Ai cel mai murdar caracter din echipa ta, Andrei, ca să știi”, îi va reproșa Jorge lui Andrei Ciobanu.„Nu l-a întrebat nimeni ce facultăți și masterate are”, a continuat Jorge.„Da ce facultate ai făcut?”, îl întreabă Jador.„Conservatorul și Managementul Afacerilor, plus masterul”, răspunde Andrei Ciobanu.„Tu cânți?”, se miră Jador.

image
image

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?