Războiul Dragnea-Tudose s-a REAPRINS! Vâlcov face Bugetul! Premierului i se trimit emisari care-l sfătuiesc să DEMISIONEZE!

Războiul Dragnea-Tudose s-a REAPRINS! Vâlcov face Bugetul! Premierului i se trimit emisari care-l sfătuiesc să DEMISIONEZE!

Războiul Dragnea-Tudose s-a reaprins! Premierului i se trimit deja emisari care-l sfătuiesc să demisioneze! Însă fitilul a luat foc luni. Când Tudose a fost chemat la sediul din Băneasa pentru a i se prezenta... Bugetul pe 2018! A făcut criză de nervi. Mai mult, Dragnea l-a informat că Darius(Darius Vâlcov) i-a arătat calcule care arată că legea pensiilor nu poate fi aplicată începând din 2018.

Sursa nostră spune că Tudose a făcut urât de tot. Și i-a zis lui Dragnea că el iese și spune public niște lucruri dacă așa stă treaba. I-a urat succes lui Dragnea cu anunțul despre pensii și a plecat.

De pildă, Tudose habar n-a avut că Mișa, care miercuri fusese în ședința de Guvern, va ieși seara la Antena 3 să anunțe o nouă taxă!

Nici n-a plecat el bine că în Băneasa a sosit Mișa, interpusul lui Dragnea și Vâlcov la Finanțe. Care a fost instruit ce și cum să spună. Toate contra lui Tudose.

Sursa noastră spune că toți oamenii lui Dragnea din Guvern îl vor toca mărunt pe Tudose. În același timp, oameni de bine trimiși de Dragnea îl sfătuiesc pe Tudose să plece singur din fruntea Guvernului.

La Antena 3 a rulat deja joi o jumătate de zi informația că există un plan secret de înlăturare a lui Tudose din fruntea Guvernului. Iar Pieleanu a prezentat un nou sondaj oficial pentru PSD. Deh, cum ar veni, partidul condus de Dragnea merge uns, Guvernul condus de Tudose e dezastru, în timp va trage PSD în jos!

Vă reamintim, Tudose habar n-a avut că Mișa, care fusese miercuri în ședința de Guvern, va ieși seara la Antena 3 să anunțe o nouă taxă!

Este halucinant ce se întâmplă, oameni buni! Nimeni nu intuiește măcar ce dezastru este în Guvern! Tudose, dacă nu schimbă toți miniștrii, este doar o paiață!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?