„Războiul eclerelor” intră într-o nouă etapă?/Jamila amenință că mută procesul în Europa!

„Războiul eclerelor” intră într-o nouă etapă?/Jamila amenință că mută procesul în Europa!

Cunoscuta vloggeriță culinară Jamila a pierdut și la Curtea de Apel București procesul pe care i l-a intentat Laurei Laurențiu, colega sa de breaslă. Jamila a mai anunțat că va face recurs. ”Dacă nu-mi voi găsi dreptatea în România, voi merge și la nivel european”, a mai scris ea.

Între cele două a izbucnit un conflict care a pornit de la titlul unei rețete.

Judecătorii nu i-au dat dreptate Jamilei, care îi cerea colegei sale daune de 5.000 de euro pentru că a blocat-o 17 zile pe YouTube.

Astfel, Laura Laurențiu ar trebui să primească de la rivala sa 25.000 de lei cheltuieli de judecată, pe lângă cei 5.000 de lei de la fond, potrivit Știrile PROTV .

Sentința nu este una definitiva, Jamila putând face recurs la Instanta Supremă.

”Războiul eclerelor” a început în 2019, după ce Laura Laurenţiu a reclamat că videoclipul Jamilei ar copia videoclipul său în care este prezentată reţeta pentru prăjitură ecler. În urma raportării, videoclipul Jamilei a fost şters de pe Youtube.


Jamila (Geanina Stancu-Avram) a reclamat la rândul ei că videoclipul i-ar fi adus 2.000 de euro, astfel că a mers în instanță pentru a-și recupera banii pierduți.

Într-o postare pe Facebook, Jamila a exlicat în ce a constat procesul, precizând că ”nu a fost niciodata despre bani, ci despre dreptate.”

”Nu am dat pe nimeni în judecată pentru o rețetă sau pentru că aș fi inventat eu rețeta.

Eu am deschis o acțiune pentru că mi s-a blocat pe nedrept un clip după ce s-a trimis către Youtube un raport pentru încălcarea drepturilor de autor pentru TITLUL REȚETEI, nu pentru rețeta, cele două rețete având gramaje diferite pentru toate ingredientele”, și-a început ea mesajul.

Jamila a mai scris că Laura Laurențiu a susținut că titlul rețetei îi aparține și că ea a fost prima persoană care a făcut-o în România, motiv pentru care i-a blocat videoclipul.

Jamila a mai anunțat că va face recurs. ”Dacă nu-mi voi găsi dreptatea în România, voi merge și la nivel european”, a mai scris ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”