Răzbunarea fostului rege al Spaniei. Ar fi răspândit zvonuri despre „aventura“ reginei Letizia cu fostul său cumnat

Răzbunarea fostului rege al Spaniei. Ar fi răspândit zvonuri despre „aventura“ reginei Letizia cu fostul său cumnat

Fostul rege al Spaniei a fost acuzat că a jucat un rol în „alimentarea" zvonurilor despre o presupusă relație de dragoste între regina Letizia și fostul ei cumnat, relatează Daily Mail.

Regina Letizia și regele Felipe al VI-lea s-au căsătorit în anul 2004. Foto: Arhivă

Liniștea familiei regale spaniole a fost zguduită de dezvăluirile șocante ale omului de afaceri Jaime Del Burgo, care a dezvăluit faptul că a avut o relație cu regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, înainte și după ce a avut loc căsătoria cu regele Felipe al VI-lea.

Del Burgo s-a căsătorit în anul 2012 cu sora reginei, Telma Ortiz , însă mariajul a ținut doar doi ani. Instanța spaniolă nu a dorit să comenteze declarațiile.

Într-o nouă răsturnare de situație, un jurnalist spaniol i-a învinuit pe susținătorii fostului rege, care a fost aproape exclus din familia regală, că au lansat o „campanie” împotriva regelui Felipe.

Făcând aluzie la aceste afirmații, prezentatorul de radio Federico Jimenez Losantos a spus că este vorba de o „campanie orchestrată împotriva lui Felipe al VI-lea”, înainte de a mai preciza că susținătorii lui „Juan Carlos sunt cei care agită lucrurile”.

Juan Carlos a fost regele Spaniei din anul 1975 și până în anul 2014, când a abdicat în favoarea fiului său. Motivul invocat a fost vârsta, dar au urmat o serie de controverse și au existat suspiciuni că a fost constrâns să renunțe la tron pentru a proteja instituția.

Scandalurile de corupție în care a fost implicat de când a predat ștafeta fiului său, regelui Felipe al VI-lea, i-au afectat serios reputația.

În prezent, Juan Carlos locuiește în Abu Dhabi, iar conform publicațiilor spaniole, care au citat surse apropiate fostului monarh, se pare că acesta este supărat că a fost alungat de familia sa.

Scandalul amoros

În prezent, familia regală spaniolă se află în centrul unui scandal.

Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, stabilit în Marea Britanie, a contribuit în urmă cu o lună la scrierea și publicarea unei cărți, intitulată „Letizia and I”. Bărbatul a vorbit în cartea respectivă despre presupusa sa relație cu regina Letizia.

El susține faptul că se întâlnea cu regina Letizia atunci când ea l-a cunoscut pe Felipe al VI-lea și că au continuat să trăiască o poveste de dragoste și după nunta sa cu regele Spaniei, care a avut loc în anul 2004.

În urma afirmațiilor bombă, omul de afaceri a publicat pe X (Twitter) un selfie pe care regina și l-a făcut într-o oglindă pentru a demonstra că spusele sale sunt adevărate. În fotografia cu pricina, regina poartă o pashmina neagră, despre care bărbatul susține că i-a aparținut.

Mai mult, acesta a susținut că regina i-a trimis poza cu următorul mesaj: „Iubire. Port pashmina ta. E ca și cum te-aș simți alături de mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom revedea. Te iubesc”.

Ulterior, Del Burgo a șters postarea de pe X.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?