Răzbunarea „Teambuilding“: filmul a primit premiul publicului la Premiile Gopo

Răzbunarea „Teambuilding“: filmul a primit premiul publicului la Premiile Gopo

Comedia care a stârnit numeroase controverse a fost premiată la Oscarurile românești, pentru succesul la box office.

Alexandra Hash, producător „Teambuilding“, și Alex Coteț, regizor și scenarist FOTO Premiile Gopo

Peste un milion de spectatori au plătit bilete în cinematografe pentru a viziona filmul „Teambuilding“, transformând astfel comedia în producția românească cu cel mai mare succes din ultimii 30 de ani. Pentru a certifica popularitatea peliculei, „Teambuilding“ a primit premiul publicului la prestigioasele Premii Gopo , considerate Oscarurile românești, în cadrul galei desfășurate aseară la Teatrul Național din București.

Acesta este al patrulea premiu Gopo pentru succes la box office câștigat de Vidra Productions, compania care a produs filmul. Matei Dima (regior și actor principal) nu a fost prezent la ceremonie, deoarece e în SUA, unde filmează „Miami Bici 2“.

„Dacă ați observat, am început să băgăm și actori în filme. La anul poate băgăm și regizori“, a glumit Alexandra Hash, producătoare Vidra Production.

Mulțumiri celor care au fost implicați în acest film riscant și publicului, bineîneles. Eu îi mulțmesc lui YouTube, Dumnezeul meu. Și să dea Dumnezeu ca toate filmele românești, de acum încolo, să-și facă banii înapoi“, a spus Alex Coteț, regizor și scenarist al filmului, când a urcat pe scenă pentru a accepta premiul.

Succesul de box office al filmului este incontestabil și, în pofida unui val uriaș de critici , comedia a devenit cel mai profitabil film românesc din ultimii 30 de ani : peste un milion de spectatori în cinema și încasări de peste 4,7 milioane de dolari.

După succesul din cinematografe, comedia a ajuns numărul 1 pe platforma de streaming Netflix chiar pe 1 ianuarie , în ziua lansării, detronând filme populare la nivel mondial. Comedia a împărțit publicul în două tabere și a fost criticată pentru umorul facil și limbajul vulgar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...