Răzvan Cuc, către directorii regionali ai CNAIR: Dacă sesisez probleme pe care nu le-ați rezolvat, nu mai discutăm în aceeași formulă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut tuturor șefilor direcțiilor regionale de drumuri și poduri ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să fie prezenți mai mult pe teren pentru a supraveghea lucrările de pe șantierele aferente fiecărei DRDP, iar dacă vor rămâne probleme nerezolvate de aceștia "la următoarea ședință nu vor mai discuta în aceeași formulă".

Potrivit unui comunicat al CNAIR, remis marți AGERPRES, directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță, a convocat o ședință de urgență cu toții șefii direcțiilor regionale de drumuri și poduri ale companiei la care a participat și ministrul Transporturilor.

Acesta a cerut tuturor directorilor regionali ai CNAIR să fie prezenți mai mult pe teren pentru a supraveghea "atent" lucrările de pe șantierele aferente fiecărei DRDP.

"Am să vin inopinat în județe, fără presă, și, în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-ați rezolvat, la următoarea ședință nu vom mai discuta în aceeași formulă', le-a spus Răzvan Cuc șefilor de DRDP-uri.

Discuțiile de marți au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuție și întreținere, continuarea controalelor pe șantiere, precum și posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie.

La rândul său, șeful CNAIR a solicitat directorilor regionali "să se ridice la nivelul exigențelor", astfel încât orice problemă sesizată să fie rezolvată în timp real de către angajații de la drumuri, inclusiv cu utilaje proprii.

"Vă cer tuturor mai multă atenție și implicare în activitățile pe care le desfășurați, altfel măsurile luate vor fi drastice. Trebuie să arătăm cetățenilor că suntem bine intenționați și că putem gestiona cu succes problemele ce apar inerent în acest domeniu de activitate. Pe lângă monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în execuție, trebuie să demarați proceduri noi pentru ca în perioada următoare să începem și alte lucrări necesare îmbunătățirii infrastructurii rutiere', a spus Ioniță.

În plus, acesta a apreciat, în cadrul ședinței, activitatea desfășurată de direcțiile regionale în perioadele cu ninsori, astfel încât să poată fi evitate apariția unor probleme grave în trafic.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia