Răzvan Cuc, la ieşirea de la audieri: Nu am nicio treabă cu subiectul; am calitatea de martor

Răzvan Cuc, la ieşirea de la audieri: Nu am nicio treabă cu subiectul; am calitatea de martor

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri, la ieşirea din audierile de la DNA Timişoara, că are calitatea de martor, că nu are nicio legătură cu subiectul şi că "lucrurile s-au lămurit".

"Cred că s-a lămurit situaţia vizavi de ceea ce a apărut în presă. Nu am nicio treabă cu subiectul menţionat. Nişte oameni probabil că s-au folosit de numele meu şi de funcţia pe care am avut-o în acel moment. Am venit, am dat declaraţii, dacă va trebui voi reveni. Pe mine, în timpul mandatului, m-a interesat să conduc ministerul, să merg pe şantiere şi să-mi fac treaba. Nu m-a interesat să fac niciun fel de numire. Numirile s-au făcut legal, din câte ştiu eu, în cadrul companiilor, de directori generali de companii, s-au făcut conform Ordonanţei 109, restul au avut autonomie să-şi facă angajările şi propria echipă, ca să livreze rezultatele care trebuiau făcute", a afirmat Cuc.

Acesta a subliniat că "lucrurile s-au lămurit".

"Am constatat că mai multe persoane au folosit numele meu, din ceea ce am văzut la dosar şi din presă, probabil că aşa au simţit la acel moment, să se laude cu faptul că m-ar cunoaşte sau că ar fi vorbit ei cu mine, lucru care nu s-a întâmplat. Eu, cu domnul Căprar (deputatul de Arad Dorel Căprar, lider al PSD Arad - n.r.) am avut şi am o relaţie de colegialitate în Camera Deputaţilor şi atât. Nici el nu mi-a cerut niciodată nimic în afara sferei Camerei Deputaţilor. Am calitatea de martor. Lucrurile sunt simple, s-au lămurit", a declarat Răzvan Cuc. AGERPRES/(A - autor: Otilia Halunga, editor: Diana Dumitru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”