Răzvan Ionescu, noul prim adjunct al SRI, rol-CHEIE în capturarea lui Ghiță! Ce scrie presa din Serbia despre „prostul SRI”!

Răzvan Ionescu, noul prim adjunct al SRI, rol-CHEIE în capturarea lui Ghiță! Ce scrie presa din Serbia despre „prostul SRI”!

Un rol important în capturarea lui Ghiță i-a revenit noului prim adjunct al directorului SRI, Răzvan Ionescu, dezvăluie Digi24.ro. Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost prins ca urmare a cooperării între autoritățile din România și cele din Serbia, potrivit unor surse Digi24.ro.

Sebastian Ghiță a stat patru ore la discuții cu fratele său, Alexandru, după care au ieșit pe stradă, apoi au intrat în filajul poliției din Belgrad.

El a fost oprit și s-a constatat că pașaportul fals era expirat, potrivit unor surse din apropierea celulei de comandă care a avut ca obiectiv prinderea și aducerea în țară a fostului deputat. De altfel, Ghiță pretindea că este cetățean sloven.

Prinderea lui Ghiță nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Serviciului Român de Informații și al Serviciului de Informații Externe, un rol important revenind noului prim adjunct al directorului SRI, Răzvan Ionescu.

Ce scrie presa din Serbia  despre „prostul SRI”

Prinderea fostului deputat român Sebastian Ghiță la Belgrad este una dintre principalele știri ale zilei pe site-urile ziarelor și televiziunilor din Serbia.

Agenția națională de presă Tanjug scrie despre prinderea lui Ghiță citând agenția Agerpres.

 Site-ul televiziunii publice din Serbia, RTS, relatează știrea citând agenția Agerpres și televiziunea B92. RTS oferă câteva informații despre problemele cu legea ale fostului deputat, despre faptul că este patron media, despre averea de 100 de milioane de euro a acestuia și despre faptu că înainte de a fi arestat la Belgrad a fost văzut în Istanbul.

 Site-ul televiziunii B92 scrie despre Ghiță citând „presa română” și menționează informația că Ghiță ar fi sosit în Serbia de la Istanbul. Pe lângă enumerarea problemelor cu legea ale lui Ghiță, B92 scrie că România și Serbia nu au acord de extrădare, dar că negocierile pentru trimiterea fostului deputat în țara natală au fost demarate.

 Și site-urile principalelor ziare din Serbia relatează prinderea lui Ghiță. Informer, ziarul cu cel mai mare tiraj din Serbia, scrie despre dezvluirile de la RTV, după fuga lui Ghiță, pe lângă celelate detalii legate de probleme acestuia cu legea și de averea sa.

Ziarul Večernje novosti reia pe larg știrea difuzată de Agenția Tanjug.

Ziarul Kurir deschide ediția online cu știrea despre prinderea lui Ghiță la Belgrad, amintind și despre știrile apărute în presa din România, în urmă cu o lună, despre posibila localizarea a omului de afaceri în Serbia.

Știrea difuzată de televiziune B92 este preluată pe larg și de tabloidul Blic.

Și ziarul Alo! relatează prinderea lui Ghiță citând agenția Agerpres și televiziunea B92.

Lista publicațiilor care preiau știrea despre Sebastian Ghiță este completată de Srpski telegraf.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

2 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

3 Așa o fi?

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…