Răzvan Lucescu, vulgarități la conferință: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

Răzvan Lucescu, vulgarități la conferință: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

Antrenorul Răzvan Lucescu a izbucnit în cadrul conferinței de presă după ce arbitrii i-au refuzat un penalty la 0-0 cu Giannina. Echipa sa e pe locul 4, la șapte puncte de liderul Panathinaikos.

Răzvan Lucescu spune că cineva are ceva cu echipa lui. Foto EPA EFE

A fost a doua deplasare la rând fără victorie pentru PAOK: 2-2 cu Asteras la Tripoli, după ce a condus cu 2-0 și a primit două goluri în prelungiri, și acum 0-0 cu Giannina.

Răzvan Lucescu și-a pierdut calmul la conferință , mai ales că arbitrii nu au dat penalty la un henț în careu în prima repriză, nevăzut nici de VAR. Antrenorul le-a spus jurnaliștilor, în engleză: „Băieți, e foarte simplu. VAR trebuie să corecteze greșelile. Până acum, VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK".

Ofițerul de presă a încercat să-l oprească

Ofițerul de presă al alb-negrilor i-a atras atenția asupra cuvintelor folosite, dar el a continuat, privind mai mult spre purtătorul de cuvânt: „Îmi pare rău, însă aceasta este situația. Fotbalul are reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Nu și pentru noi. Nu e nici penalty, nu e nici ofsaid.

Momentul în care mingea lovește mâna jucătorului de la Giannina. Captură TV

Momentul în care mingea lovește mâna jucătorului de la Giannina. Captură TV

Am pierdut patru puncte în ultimele trei meciuri", a declarat Răzvan Lucescu. Monologul nu s-a oprit: „Acesta este fotbalul. Sunt reguli și le respectăm. În Grecia, fotbalul e diferit. Fotbal, reguli, dar nu când vorbim de PAOK. F**k PAOK!".

Amintiri dureroase cu campionatul din 2018

Răzvan Lucescu și-a continuat tirada, adresându-se reporterilor aflați în sală: "Poate ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman, suntem doar fotbaliști, care uneori joacă bine, alteori rău. Dar regulile trebuie respectate. Ofsaid, penalty... Când lovești mingea cu mâna, e henț. Astăzi, situația ar fi diferită pentru noi".

Apoi, antrenorul și-a vărsat năduful, amintindu-și de faptul că a pierdut campionatul în 2018, când PAOK a fost depășită de AEK în urma unor scandaluri imense: "Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe. Singura în Europa. În lume, nu știu, poate mai sunt".

Scandal și la Olympiakos - Panathinaikos

Afirmațiile lui Răzvan Lucescu sunt susținute și de președintele lui Olympiakos, după derby-ul cu Panathinaikos, încheiat 0-0. După un gol anulat gazdelor cu VAR în ultimul minut, Vangelis Marinakis, patronul lui Olympiakos, a coborât pe teren, protestând vehement. A primit chiar și cartonaș galben! După meci, clubul din Pireu a dat un comunicat halucinant, încheiat astfel: "Unul dintre cele mai corupte campionate din toate timpurile. Toți știu, poate cu excepția guvernului grec".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale