Răzvan Marin "este una din marile speranțe" ale fotbalului românesc, spune Mircea Rednic

Răzvan Marin "este una din marile speranțe" ale fotbalului românesc, spune Mircea Rednic

Răzvan Marin, mijlocașul ce ar urma să se transfere de la Viitorul Constanța la echipa belgiană Standard Liege, "este una din marile speranțe" ale fotbalului românesc, a estimat antrenorul Mircea Rednic, citat de site-ul walfoot.be.

"Este un jucător care are frumoase calități tehnice. Este un băiat care a reușit să se impună la echipa de club, la naționala de tineret a României, iar acum la prima reprezentativă. Este una din marile speranțe din țara mea", a comentat Rednic, antrenorul echipei belgiene Excelsior Mouscron.

Cuvinte de apreciere pentru Răzvan Marin a avut și Kevin Boli, fotbalistul francez al Viitorului.

"Sunt convins că va exploda de îndată ce va căpăta încredere în el. E un băiat cu calități uriașe: un șut excelent, o bună viziune a jocului, bun și la pase lungi și la cele scurte. E un mijlocaș central modern și, cireașa de pe tort, e tânăr. Veți vedea, o să vă placă repede de el", a spus Kevin Boli.

"Are un șut formidabil. Asta o să vă impresioneze. Îmi aduc aminte de un gol pe care l-a marcat în sezonul trecut din lovitură liberă în fața Petrolului Ploiești. În acest sezon marchează și mai des și a fost de mai multe ori decisiv", a adăugat Boli.

Potrivit presei belgiene, Standard va plăti 2 milioane de euro echipei patronate de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, după ce a încasat 3 milioane de euro din transferul lui Adrien Trebel la Anderlecht.

Răzvan Marin (20 ani), care are un gol în 4 meciuri pentru naționala României, a jucat în 20 de partide pentru FC Viitorul în prima parte a campionatului, marcând 4 goluri.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Țenea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

2 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Uite un articol care merită citit!