RB Leipzig - Manchester City 1-1. Gvardiol marchează un gol spectaculos și îi ține pe nemți în joc pentru returul din Anglia

RB Leipzig - Manchester City 1-1. Gvardiol marchează un gol spectaculos și îi ține pe nemți în joc pentru returul din Anglia

Manchester City a făcut deplasarea în Germania, la RB Leipzig, pentru manșa tur din optimile Ligii Campionilor. Deși au dominat aproape tot jocul, englezii s-au văzut egalați pe final. Calificarea se va decide în returul de pe Etihad Stadium.

RB Leipzig - Manchester City 1-1. FOTO EPA EFE

Partida dintre RB Leipzig și Manchester City a început cu dominarea clară a elevilor lui Pep Guardiola. Tehnicianul spaniol continuă să iasă în evidență prin jocul de posesie și pressing-ul avansat care a dat roade și în meciul din Germania.

Golul oaspeților a venit chiar pe fondul unei greșeli a defensivei adverse. Schlager nu a gestionat bine pressing-ul făcut de adversari și a pasat direct la Grealish. Acesta a trimis perfect mingea la marginea careului, unde Mahrez a preluat și a șutat plasat, fără nicio șansă pentru portar.

Englezii puteau să își dubleze avantajul rapid prin Rodrigo, dar acesta a trimis cu capul mingea în careu deși avea o poziție excelentă de a marca. În partea secundă, gazdele au arătat un joc mai bun și au început să domine la mijlocul terenului.

Jocul bun al nemților a dat roade în minutul 70 atunci când Gvardiol s-a înălțat perfect și a înscris din centrarea lui Halstenberg. Pe final, Gundogan a avut o ocazie mare de a marca, însă Blaswich a închis bine poarta și scorul a rămas egal, 1-1.

În cealaltă partidă a serii, Inter Milano a învins pe teren propriu în confruntarea cu portughezii de la FC Porto, scor 1-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…