Reacția Kremlinului la zvonul că Putin are o sosie. „Vedeţi ce fel de preşedinte avem”

Reacția Kremlinului la zvonul că Putin are o sosie. „Vedeţi ce fel de preşedinte avem”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a oferit o reacție în privința zvonului, potrivit căruia președintele Vladimir Putin ar avea una sau mai multe dubluri. Precizările au venit după ce astfel de speculații au circulat în spațiul public, în mod repetat.

Dmitri Peskov neagă existența unei dubluri a lui Putin FOTO EPA-EFE

Cele mai recente astfel de speculaţii au circulat după ce în presă au apărut informaţii despre o vizită a lui Vladimir Putin în Ucraina, în zonele de război ocupate de ruşi. Oamnii sunt de părere că adevăratul președinte rus s-ar ascunde într-un buncăr, departe de orice pericol, în timp ce una sau mai multe sosii se ocupă de aparițiile publice.

Dmitri Peskov neagă vehement zvonurile

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin , a venit cu o reacție, în urma acestor afirmații. El a vorbit în cadrul unui eveniment edicațional destinat tinerilor, care a avut loc luni, la Moscova, unde a susținut că totul este o minciună, potrivit dpa.

„Probabil aţi auzit că se presupune că Putin ar avea mai multe dubluri, care lucrează în locul său în timp ce el stă într-un buncăr. Aceasta este o altă minciună”, a spus Dmitri Peskov.

În continuare, el a venit și cu argumente în acest sens. A spus despre Vladimir Putin că este un lider foarte activ și implicat, iar acest lucru este cunocut tuturor celor care îl cunosc îndeaproape.

„Vedeţi ce fel de preşedinte avem. A fost şi este mega activ. Noi, cei care lucrăm cu el, cu greu putem ţine pasul cu el”, a adăugat Peskov.

Precizările purtătorului de cuvânt al Kremlinului au fost făcute după ce a stfel de speculaţii au circulat în mod repetat . Afirmații cum că preşedintele Vladimir Putin este de fapt reprezentat de cineva care apare în locul său în public au venit, în special, din partea Ucrainei

Acela nu a fost adevăratul Putin, a declarat săptămâna trecută secretarul Consiliului Naţional de Securitate al Ucrainei, Olexii Danilov. Kremlinul a respins atunci afirmaţia oficialului ucrainean.

Până în prezent, nu există nicio dovadă că o dublură ar fi apărut la întâlnirile oficiale ale preşedintelui Putin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...