Reacția lui Britney Spears, după ce familia a declarat că ar putea avea soarta lui Amy Winehouse: „E atât de trist”

Reacția lui Britney Spears, după ce familia a declarat că ar putea avea soarta lui Amy Winehouse: „E atât de trist”

Vedeta pop Britney Spears a reacționat luni, 12 iunie, printr-un mesaj publicat pe Instagram, după ce familia acesteia a transmis că ar putea avea aceeași soartă tragică ca a cântăreței Amy Winehouse.

Familia cântăreței Britney Spears susține că aceasta se droghează. FOTO EPA-EFE (Arhivă)

Fostul soț al artistei, Kevin Federline, și tatăl acesteia, Jamie Spears, au dezvăluit într-un nou interviu că aceasta s-ar droga și că ar putea muri din această cauză.

„Mă tem că ia metamfetamină, m-am rugat ca cineva să facă public acest lucru și să se trezească", a spus sâmbătă Federline, în vârstă de 45 de ani, pentru Daily Mail.Este înspăimântător. Ea este mama băieților mei", a mai adăugat fostul soț al vedetei pop.

Britney ar putea muri ca Amy", a afirmat Jamie Spears, în vârstă de 70 de ani, pentru Daily Mail, făcând aluzie la cântăreața Amy Winehouse, care a murit la vârsta de 27 de ani , în anul 2011, după ani de abuz de substanțe, conform PageSix.

Cei doi copii ai ei, Sean Federline, în vârstă de 17 ani, și Jayden Federline, în vârstă de 16 ani, susțin că au văzut cum mama lor primea droguri la domiciliu . În plus, aceștia nu își mai doresc să o viziteze.

De fiecare dată când sună telefonul, mă tem că vor fi vești devastatoare", a afirmat Federline. „Nu vreau ca băieții să se trezească într-o dimineață și să afle că mama lor a luat o supradoză", a mai adăugat el.

După ce Sean Federline și Kevin Federline au transmis că artista are nevoie de ajutor, Britney Spears a susținut că declarațiile făcute despre ea îi „sfâșie inima”.

Faptul că acești oameni vorbesc despre lucruri care nu sunt adevărate e atât de trist. Poate că nici nu sunt ei, pentru că astfel de afirmații nu au niciun sens. În timp ce Preston spune că „trebuie să ne asculte înainte să fie prea târziu... Îți amintești fiecare vizită pe care mi-ai făcut-o? Ai intrat în camera ta și ai blocat ușa. Eu niciodată nu v-am văzut. Jayden a cântat la pian, am făcut muzică împreună. Dar în ziua în care i-am spus că vreau să vă văd mai des, ați dispărut. Nu v-am mai văzut. Îmi pare atât de rău că m-am chinuit să fac lucrurile să funcționeze și niciodată nu a fost de ajuns. Să vorbiți în acest fel despre mine pur și simplu îmi sfâșie inima”, a transmis Britney Spears într-un mesaj publicat pe Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat