Reacția lui Charles când a fost invitat la bere VIDEO

Reacția lui Charles când a fost invitat la bere VIDEO

Un filmuleț cu Charles filmat în urmă cu câteva luni a devenit viral pe internet după ce a devenit Rege, datorită unui răspuns amuzant la o invitație la o bere, notează New York Post.

Imagine cu Charles din 2001 FOTO EPA-EFE

„Este ceva despre care aș putea vorbi tot restul vieții mele”, a declarat Daniel Walker, în vârstă de 36 de ani, pentru Jam Press, în legătură cu legendarul schimb de replici.

Videoclipul a fost filmat în iulie, când Charles era încă prinț, dar a adunat aproape 8,6 milioane de vizualizări după ce acesta a urcat pe tron săptămâna trecută, în urma morții mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Walker a spus că momentul s-a petrecut după ce i-a propus lui Charles să bea o bere la ceremonia de deschidere a Jocurilor Commonwealth pe 28 iulie.

„Abia terminasem munca și mergeam să mă întâlnesc cu prietenii mei la o bere, unde îmi vedeam de treaba mea - până când l-am văzut brusc”, a spus nativul din Birmingham. „M-am gândit că, dacă tot mă duc să beau o bere, să-l întreb dacă vrea și el una".

Clipul de 14 secunde filmat de Andrew Gould, un spectator, îl arată pe Charles făcând cu mâna către mulțime, când Walker spune brusc: „Charles, vrei să mergem la o bere?”

„Poftim?”, răspunde acesta, părând ușor confuz. Walker își repetă apoi întrebarea neconvențională, după care prințul răspunde: „Unde?”.

Momentul neprogramat a făcut ca mulțimea, inclusiv prințul să izbucnească în râs, după care Charles spune: „Va trebui să îmi recomanzi un loc”.

Walker a fost surprins de faptul că prințul a răspuns la o propunere atât de neortodoxă. „Cred că la început a crezut că este hărțuit, deoarece îi strigam numele și sunt destul de înalt, așa că răspunsul inițial a fost ușor nepoliticos”, și-a amintit britanicul. „Dar după ce m-am repetat, nu mi-a venit să cred, deoarece nu credeam că îmi va răspunde”.

Și se pare că întâlnirea regală a lui Walker nu s-a încheiat aici. Fanul a susținut că serviciul de securitate al lui Charles i-a spus să aștepte, deoarece acesta dorea să se întâlnească cu el.

„Era pe punctul de a pleca, dar apoi m-a văzut și mi-a întins mâna înainte de a mă întreba cu ce mă ocup”, a povestit Walker. „A comentat că eram un «proper Brummie lad» [argou britanic pentru cineva din Birmingham] și mi-a urat toate cele bune”.

Walker a spus că schimbul de replici l-a făcut să îl placă pe Charles „și mai mult, pentru că i-am văzut latura umană”.

„Oamenii nu văd toate lucrurile bune pe care le-a făcut, deoarece caută mereu partea negativă - dar eu am mult respect pentru el”, a exclamat fanul extaziat, care speră că Charles își va onora invitația în viitor.

„Sper că încă mai este dispus să bea o halbă, pentru că ar fi incredibil”, a mai spus el. „Poate fi și invitația mea un semn de noroc pentru noua lui slujbă”.

„Prințul răsfățat” s-a dovedit a fi un om al poporului

Deși încă nu este clar dacă Charles este de fapt un rege cu care ai putea bea o bere, întâlnirea i-a adus cu siguranță monarhului fani pe TikTok. Mulți au considerat că replica sa a dovedit că monarhul cunoscut anterior ca „prințul răsfățat” - din cauza presupuselor sale cereri regale ridicole - este un om al poporului.

„Viitorul rege are timp pentru oameni”, a spus un internaut, în timp ce un altul a exclamat: „Îmi place să văd puțină umanitate în el”.

Și se pare că acest lucru nu a fost o întâmplare singulară. Alți internauți și-au amintit că au avut schimburi la fel de informale cu monarhul, unul dintre ei descriind: „Destul de norocos să îl întâlnesc de două ori și în privat este atât de realist și amuzant.”

„Este foarte amuzant! L-am întâlnit când aveam 17 ani și l-am întrebat dacă aș putea să mă căsătoresc cu unul dintre fiii săi. Mi-a spus «alege-ți»”, a susținut un alt fan.

„Are același simț al umorului ca și mama lui”, a scris un altul, făcând referire la legendarul spirit al regretatei regine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...