Reacția lui Cozmin Gușă la atacul lui Vizer: „Se mișcă pe gheață subțire. Îmbătrânește urât”

Reacția lui Cozmin Gușă la atacul lui Vizer: „Se mișcă pe gheață subțire. Îmbătrânește urât”

În exclusivitate pentru Adevărul, președintele Federației Române de Judo (FRJ), Cozmin Gușă, i-a răspuns lui Marius Vizer, șeful forului internațional (FIJ), după interviul celui din urmă, publicat în Fanatik și în care îl numea pe conducătorul acestei discipline ”groparul judo-ului românesc”. De la sport, s-a ajuns la alte lucruri, scandalul de azi fiind o oglindă a societății noastre, în care lucrurile se fac pe spate și în care fiecare afirmație are mereu ceva dedesubt.

Cozmin Gușă a găsit motivul pentru care a fost atacat de Marius Vizer. Foto Ionuț Mureșan

Iată ce susține Cozmin Gusă vizavi de declarațiile președintele FIJ, cetățean româno-austriac care are o relație apropiată cu Vladimir Putin: ”Marius Vizer exersează șarjele publice împotriva mea de ceva vreme, numai că până acum a făcut-o prin intermediari plătiți. De data asta, interviul lui are legătură cu noua știre despre posibilitatea ca eu să fiu un candidat la Primăria Capitalei. Nu mă surprinde, pentru ca Marius Vizer din nefericire pentru el și pentru familia lui, se mișcă pe gheață subțire din cauza șantajului pe care-l exercită la adresa lui Florian Coldea.

El minte când spune în interviu că nu-i cunoaște pe Coldea și pe Dumbravă. Sunt poze publice de la întâlnirile lui cu Coldea, iar pe generalul Dumbravă chiar el l-a angajat pe post de consultant la OPT Bank, condusă de către nașul sau, Csany.

Cetățean austriac din subordinea lui Nehammer

Nu mai spun nimic în plus decât că se face de râs la bătrânețe, iar asta din două motive. Îl atacă pe Florin Bercean, cel mai merituos antrenor din istoria judo-ului românes c, om care prin rezultatele lui l-a sprijinit inclusiv pe Vizer în urmă cu două decenii să preia președinția Federației Europene de Judo. Ar trebui să-i fie rușine ca român, dar el a renunțat la cetățenia română ca să scape de posibilitatea de a fi arestat în dosarele penale pe care le-a avut. El acum e un cetățean austriac din subordinea lui Nehammer.

Marius Vizer nu a ascuns niciodată simpatia pentru Vladimir Putin. Foto FIJ

Marius Vizer nu a ascuns niciodată simpatia pentru Vladimir Putin. Foto FIJ

Al doilea lucru pentru care spun ca îmbătrânește urât este faptul că susține că nu a existat niciodată o relație de prietenie între noi. E treaba lui, numai că cele câteva sute de persoane care cunosc vechimea de aproape 25 de ani a relației și consistența ei, dintre care sunt câteva zeci de personalități publice, care au fost alături de noi de sute de ori , nu doar că o sa râdă de el, dar probabil că o să se gândească că Vizer va proceda similar și în cazul lor.

În rest, așa cum am zis, consider că este un articol oferit de Marius Vizer la comanda unor inamici ai mei, treabă ce-l arată că a redevenit la fel de mic ca acum 40 de ani, când era un amărât de bagajist la hotelul Napoca din Cluj, și unde îl avea șef pe un prieten comun de-al nostru. Păcat de el”.

Ce a spus Marius Vizer despre Gușă

Iată câteva dintre afirmațiile lui Marius Vizer la adresa președintelui FR Judo, făcute pentru Fanatik:

*De când Cozmin Gușă a ajuns șeful FRJ, rezultatele importante, practic, au dispărut cu desăvârșire. La capitolul susținere financiară, situația este precară, iar imaginea pe plan național și internațional este praf, deoarece este asociată cu imaginea unuia ca Gușă. Când nu ai nicio viziune, nu poți vorbi despre viitor – a dovedit-o prezentul!

*Cozmin Gușă a trădat judo-ul, a trădat toate principiile judo-ului! Este un om care însumează toate anti-calitățile pe care nu ar trebui să le aibă un om provenit din judo sau care iubește acest sport.

*Deci, Cozmin Gușă însumează toate „calitățile” care l-ar obliga să nu mai continue în fruntea acestui sport. Degeaba se erijează în justițiarul sportului în general… El nu este decât groparul judo-ului românesc!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?