Reacția lui Florin Prunea după anunțul că Dinamo are o nouă conducere. „Vine cașcavalul”

Reacția lui Florin Prunea după anunțul că Dinamo are o nouă conducere. „Vine cașcavalul”

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a comentat schimbările de la echipă, după ce Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni către societatea Red&White 2022 Management.

Florin Prunea e convins că Dinamo poate reveni în fotbalul mare. Foto Inquam photos

Fostul portar s-a arătat mulțumit de perspectivele care se deschid clubului sub noua conducere , în special din punct de vedere economic. Prunea spune însă că e e nevoie de răbdare pentru noul proiect. „Vine cașcavalul! Dar indiferent cine vine, tot pe cele două străzi pot să meargă, pe cea sportivă și pe cea financiară. Cale de întoarcere nu există.

Pe cea sportivă, văd că lucrurile se cam leagă, în sensul că, după rezultatele din această etapă a ligii secunde, Dinamo revine cu șanse și mi-e greu să cred că nu o va învinge pe Unirea Constanța. Și egalează la puncte Buzăul și are șanse mari la play-off.

Mai greu cu promovarea la anul

E important ca Dinamo să intre în play-off anul acesta. Dar la Dinamo, în momentul de față, e important să se treacă peste acest punct critic . Nu cred că se pot face lucurile peste noapte, să nu crezi că, dacă vin oamenii ăștia, cu niște bani foarte mulți, va fi foarte ușor.

Cred că trebuie făcut pe termen mediu și lung. Dacă nu se promovează anul acesta, nu e nicio tragedie. Cu toate că ei au șanse imense, nu o să se mai întâlnească nimeni cu echipele din Liga 2 care sunt anul acesta, cu echipe care nu au drept de promovare. La anul vor cădea în Liga 2 echipe care cu siguranță se vor bate la promovare, mă gândesc că și Steaua își va schimba forma juridică și se va bate acolo. Dar e o speranță”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență