Reacția mamei lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Viața merge mai departe. Știe să-și repare imaginea”

Reacția mamei lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Viața merge mai departe. Știe să-și repare imaginea”

După ce Dorian Popa (35 de ani) a fost prins drogat la volan de către polițiști, iar în urma testului DrugTest, a ieșit pozitiv la canabis, mama vedetei, Luminița Popa, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că este doar o perioadă proastă pe care fiul său o va depăși.

Dorian Popa. FOTO Facebook

Lumea showbiz-ului românesc a rămas șocată, după ce s-a aflat că Dorian Popa a fost prins drogat la volan.

S-a întâmplat vineri, 26 octombrie, ora 21.15, când un echipaj de la Rutieră l-a oprit pe vlogger în trafic, în localitatea Domnești.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

„Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Mama celebrului influencer a sărit în apărarea fiului său.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și <repare imaginea>! Eu sunt <doar mamișor> pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat, pentru Click!, Luminița Popa, mama lui Dorian.

Articolul integral, în Click!

„Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți”

Amintim că Sindicatul Europol a reacționat pe pagina de Facebook, după ce inormația că Popa era în chiloți la volan când a fost prins drogat a ajuns în aproape toată presa.

”Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”, a scris pe Facebook Sindicatul Europol.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat