Reacția memorabilă a doi vloggeri americani după ce au vizitat Bucureștiul: „E mai curat și mai frumos decât în Paris" VIDEO

Reacția memorabilă a doi vloggeri americani după ce au vizitat Bucureștiul: „E mai curat și mai frumos decât în Paris" VIDEO

Doi vloggeri americani au rămas impresionați după prima lor vizită în București, despre care spun că are străzi „mai curate decât în Paris" și au întâlnit oameni mult mai de treabă decât în Franța.

Capitala României începe să atragă tot mai mulți pasionați de turism. Este și cazul a doi vloggeri americani specializați pe turism, Vernon și Maryana, care au decis să facă o vizită în orașul de pe malurile râului Dâmbovița și au rămas profund impresionați de frumusețea și autenticitatea acestuia.

Vernon și Maryana s-au declarat impresionați de capitala României FOTO captură video Youtube

Într-un vlog recent postat pe canalul lor de YouTube , Vernon și Maryana au împărtășit aventura lor în București. Cei doi au început prin a sublinia atmosfera primitoare și prietenoasă a locuitorilor orașului, care i-a făcut să se simtă ca acasă.

Au fost impresionați de curățenia străzilor și de arhitectura variată a orașului, considerând Bucureștiul mai frumos și mai curat decât Parisul, un reper de frumusețe urbană în Europa, potrivit stiridiaspora.ro .

Una dintre primele lor opriri a fost la Piața Obor, unde au experimentat autenticitatea felurilor de mâncare tradiționale și au savurat gusturi unice de preparate românești. Vernon și Maryana au degustat faimoșii mici , fiind impresionați de aromele bogate ale bucătăriei românești.

Cu ce argumente vin când spun că Bucureștiul e mai frumos decât Parisul

Următoarea oprire pe lista lor a fost Palatul Parlamentului, o construcție impresionantă care este una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume. Cei doi vloggeri au fost uimiți de grandiozitatea și istoria acestui edificiu.

Mânăstirea Stavropoleos a fost următorul punct pe harta lor turistică. Cu arhitectura sa unică și atmosfera liniștită, mânăstirea a oferit o oază de calm în mijlocul agitației orașului.

Nu putea lipsi o vizită în Centrul Vechi al Bucureștiului, care a devenit faimos pentru viața sa de noapte vibrantă și pentru străzile sale pietruite pline de cafenele și restaurante. Cei doi au experimentat atmosfera animată și au savurat un cocktail într-unul dintre barurile boeme din zonă.

În plus, Vernon și Maryana au fost atrași de mâncarea de stradă din București, degustând clătite, covrigi și alte gustări delicioase în timpul aventurii lor. La un moment dat, cei doi turiști au comparat capitala României cu cea a Franței, iar rezultatul a fost unul extrem de mulțumitor pentru noi. Concluzia: „Bucureștiul este peste Paris".

„Sunt clădiri sovietice, dar e mult mai curat”

"E mai mult grafitti, dar și prețurile sunt mult mai mici. E mai curat decât în Paris. Da, sunt clădiri sovietice și grafitti, dar e mult mai curat, iar oamenii sunt mult mai cumsecade decât în Paris. Iubesc Parisul, dar acest oraș e mai bun decât Parisul. Dacă ne gândim la toate aspectele, e mai bine în București, decât în Paris", au concluzionat cei doi americani în videoclip, în timp ce admiră arhitectura unei clădiri din Centrul Vechi.

Cei doi vloggeri americani contribuie la promovarea frumuseților și culturii românești și au adus un omagiu unei capitale europene mai puțin cunoscute, dar cu atât de multe de oferit. Cu toate că au călătorit în multe colțuri ale lumii, Bucureștiul a lăsat o amprentă specială în inimile lor .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat