Reacția președintelui Federației de Handbal după mesajul obscen afișat pe pereți. Alba-neagra cu cine ia și cine dă

Reacția președintelui Federației de Handbal după mesajul obscen afișat pe pereți. Alba-neagra cu cine ia și cine dă

Președintele Federației Române de Handal, Constantin Din, a avut o primă reacție după scandalul iscat de afișul care trona pe un perete al biroului soției fostului handbalist Alin Șania, din cadrul federației: „Eu dau m**e, nu dau explicații”, un vers din melodia „Lacrimi de ceară” a trupei Paraziții.

Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal. Foto Facebook

Constantin spune că el personal a fost cel care a dat jos mesajul obscen afișat: „Chiar eu am fost cel care a dat jos acel mesaj, imediat cum l-am văzut. Ce pot să vă spun este că am declanșat imediat o anchetă internă și rămâne de văzut ce se va întâmpla (n.r. cu Mona Șania)”, a spus Din pentru ProSport.

„Am văzut și eu ce amploare a luat acest caz. Vreau să sublinez faptul că ar trebui să scoateți în evidență și lucrurile pozitive care se întâmplă în handbal, în sport”, a continuat președintele FRH.

Schimb halucinant de mesaje pe pereții biroului

Angajată ca secretară în Federația de Handbal, Mona Șania a reacționat obscen, după ce i-au fost cerute explicații referitoare la anumite acte din partea celor de la contabilitate. „Eu dau m***e, nu dau explicații”, a fost mesajul afișat pe perete, în interiorul FRH.

Un alt angajat al Federației Române de Handbal a completat hârtia și a scris, sub mesajul soției fostului jucător de handbal: „Dar de luat?”. Mona Șania nu s-a pierdut cu firea și nu a dat jos anunțul, preferând să îi răspundă curiosului, tot în scris: „Doar de la soț!”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...