Reacția scoțienilor la problemele lui Ianis Hagi din Spania. „Lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves”

Reacția scoțienilor la problemele lui Ianis Hagi din Spania. „Lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves”

Ianis Hagi a primit o mulțime de critici în Spania după ultimul meci disputat cu Alaves în LaLiga, 0-1 cu Real Madrid. Internaţionalul român de 25 de ani a fost criticat chiar și dee propriul antrenor, Luis Garcia, care a spus că a jucat prost și că trebuia să-și ajute mult mai mult echipa.

Ianis Hagi, viitor incert. Foto Facebook Deportivo Alaves

Presa din Scoţia a reacționat la problmele pe care le trăiește Ianis Hagi în Spania, dar a amintit că nu are nicio idee despre viitorul românului, care în vară ar trebui să se întoarcă la echipa de care aparține, Glasgow Rangers.

”Ianis Hagi a fost lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves, în timp ce este în continuare departe de Rangers. Coordonatorul de joc a fost împrumutat la echipa spaniolă în vară, după ce a căzut în dizgraţia lui Michael Beale. Acum, cu Phillip Clement la conducere, viitorul lui Ianis Hagi este necunoscut.

În ciuda faptului că a luat ceva dintr-o luptă descurajantă cu Jude Bellingham & co, asta nu l-a putut salva de furia lui Luis Garcia, care a devenit viral ulterior pe reţelele sociale pentru furia de după golul lui Lucas Vazquez din minutul 92″, au scris cei de la dailyrecord.co.uk.

De când a ajuns în Spania, Ianis Hagi a jucat 16 partide pentru Alaves, niciuna completă, atât în campionat, cât și în Cupa Regelui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”