Reacția soției lui Dani Alves, acuzat de viol: „Aveți un pic de empatie!”

Reacția soției lui Dani Alves, acuzat de viol: „Aveți un pic de empatie!”

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, internaționalul brazilian acuzat de viol, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Joana Sanz si Dani Alvarez Instagram Joana Sanz

Tânăra dezvăluie faptul că, pe lângă arestarea soțului ei , mai trăiește o dramă: moartea mamei sale. „Rog presa care stă în fața casei mele să-mi respecte intimitatea în aceste momente. Mama mea a murit acum o săptămână, abia am început să înțeleg că ea nu mai este, acum sunt chinuită de situația soțului meu. Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie în loc să căutați atâtea știri în durerea altora. Mulțumesc“, este mesajul Joanei.

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona. Femeia care-l acuză de viol a declarat că fotbalistul a aruncat-o pe podea, a forțat-o să-i facă sex oral și a pălmuit-o.

Victima are 23 de ani și a spus, în mărturia ei, că totul s-ar fi petrecut pe 30 decembrie, în Sutton Club Barcelona, unde era însoțită de două prietene. Cele trei femei au fost invitate de niște prieteni mexicani în zona VIP a localului, unde le-a abordat ulterior un chelner, pentru a le comunica faptul că au fost invitate de un client în altă zonă a discotecii. Ele au refuzat invitația. Clientul a insistat, iar chelnerul s-a întors, spunându-le celor trei că le cheamă un prieten al lor. Femeile au mers la masa respectivă, unde erau doi bărbați și două femei, scrie sport.es.

Unul dintre aceștia era Dani Alves. El s-a prezentat drept «Dani, care joacă petanque (n.r. este un joc al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată) la o echipă din L’Hospitalet de Llobregat».

Prietenii fetelor, de origine mexicană, l-au recunoscut însă de la distanță pe Alves, care joacă în Mexic acum, la Pumas.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”