Reacția soției lui Ionuț Iftimoaie, după conflictul cu Alin Chirilă la Survivor

Reacția soției lui Ionuț Iftimoaie, după conflictul cu Alin Chirilă la Survivor

Soția lui Iftimoaie a reacționat după bătaia lui Ionuț cu Alin Chirilă la Survivor România 2023 și spune că soțul ei a avut autocontrol. Bătaia celor doi a avut loc în cadrul unei probe din concurs, iar soția lui a trăit emoții puternice.

Ionuț Iftimoaie, la un pas de bătaie cu Alin Chirilă

Soția și cei trei copii îl susțin pe Ionuț iftomoaie, care s-a bătut cu Alin Chirilă în cadrul unei probe de la Survivor România 2023.

Luptătorul este căsătorit cu Maria Iftimoaie de 16 ani. Soția lui a trăit emoții puternice în fața televizorului când acesta a trebuit să se bată în cadrul unei probe cu Alin Chirilă.

Am asistat cu sufletul la gură la acest joc! Unii au crezut că sunt în ring! Ionuț a dat dovadă de fair-play și autocontrol! Bravo Ionuț! Haideți Faimoși”, a transmis Maria Iftimoaie pe rețelele de socializare.

Deși s-au bătut, cei doi și-au dat mâna la final, fiind o probă în cadrul concursului, în care Ionuț Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoarea roșie, culoarea Faimoșilor. În fața lui era Alin Chirilă ca să-l oprească. Practicantul MMA l-a prins pe Iftimoaie cu un procedeu interzis la Survivor. A fost o luptă serioasă , care l-a enervat pe Iftimoaie, după ce s-a eliberat cu greu din strânsoare.

Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a răspuns Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, a continuat Ionuț Iftimoaie.

Moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să încheie nedecis concursul , din cauza riscului de violență, după ce mai mulți concurenți s-au enervat și s-au împins. Niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „Este pentru prima oară când fac asta la Survivor”, a explicat Dan Pavel. La finalul probei, Iftimoaie și Chirilă și-au dat mâna prietenește, scrie GSP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă