Reacția Ucrainei după ce rușii au spus că au văzut deja tancuri Leopard pe front

Reacția Ucrainei după ce rușii au spus că au văzut deja tancuri Leopard pe front

Armata ucraineană a ironizat afirmațiile făcute de mai mulți bloggeri militari din Rusia, care susțin că tancuri Leopard de fabricație germană au fost văzute deja în Ucraina, potrivit Hotnews.

Tancuri Leopard FOTO Wikipedia

„Ministerul Apărării din Rusia se gândește dacă să le «distrugă» în raportul de astăzi”

Zvonurile cu privire la prezența tancurilor Leopard de fabricație germană în Ucraina au fost făcute în ciuda faptului că încă nu s-a luat o decizie oficială în privința furnizării acestora către Kiev.

Tentație irezistibilă. Bloggerii militari ruși raportează cu privire la tancuri germane imaginare în Nikolaev. Chiar în acest moment Ministerul Apărării din Rusia se gândește dacă să le «distrugă» în raportul de astăzi sau, pentru plauzibilitate mai mare, să aștepte până mâine”, a scris marți ministerul Apărării de la Kiev pe pagina sa de Twitter.

„Cel puțin două unități ale echipamentului german au fost văzute”, în orașul Nikolaev din sudul Ucrainei, susținea influentul canal WarGonzo, potrivit sursei citate.

Amintim că Varșovia și alți aliați din NATO au cerut insistent Germaniei să le dea undă verde pentru a trimite tancurile fabricate în Germania în Ucraina, în condițiile în care oficialii de la Kiev cer tot mai mult armament greu, esențial în confruntarea cu Rusia.

Kremlinul a avertizat cu privire la deteriorarea în continuare a relaţiilor ruso-germane , dacă Berlinul va livra tancuri de luptă Leopard Ucrainei, informează marţi DPA şi France Presse, citate de Agerpres .

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

4 Mădălina Ghenea și punct

5 Alexandra Stan, din nou aproape goală