Reacția uluitoare a unui american venit în România să descopere relicve comuniste. „Mă simt înșelat...” VIDEO

Reacția uluitoare a unui american venit în România să descopere relicve comuniste. „Mă simt înșelat...” VIDEO

Un turist american a decis să străbată România în lung și în lat, pentru a descoperi relicvele comunismului. Odată ajuns aici, a descoperit că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa cum spune un vechi proverb românesc.

Americanul a postat pe pagina sa de TikTok, @oopsimovedagain, care este urmărită de aproape 100.000 de oameni și are milioane de aprecieri, un clip video în care povestește surpriza de care a avut parte în România. Vloggerul își imagina că va găsi o țară în ruine, plină de relicve ale comunismului, dar s-a înșelat profund.

„Am venit în această țară pentru atmosfera ex-comunistă. Vreau să merg la o benzinărie și să pompez combustibilul cu piciorul. Și să îi dau șpagă tipului de la stația de gaz ca să mă lase să intru. Și uită-te la asta cum arată! Serios, este nou-nouță. Ai crede că ești în Norvegia sau în Elveția. Uită-te și la munții din spate. La imaginile dramatice, furtuna vine de acolo. Ca o nevastă româncă ce vine să vorbească cu tine”, a glumit el.

Apoi, a continuat în aceeași notă, plin de umor. „Am venit aici crezând că voi găsi chestii înfiorătoare, vibrații înfiorătoare. Dacă aș fi vrut așa ceva (n.red- adică o benzinărie ca lumea), aș fi fost în Elveția sau în Norvegia. Dar cred că doar fațada este curată. Înăuntru va fi murdărie”, a adăugat el, după care a tăcut, iar în schimb a apărut următoarea subtitrare pe ecran:

„Asta este România? Cred că lumea se schimbă cu adevărat. Orice fel de înghețată ți-ai putea dori. Dați-mi vibe-urile comuniste sau voi pleca!”, a scris el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat