Reacția unei femei înșelate cu o prostituată. Pedeapsa aplicată soțului: „Nu-mi permit să fac sex cu ea!“

Reacția unei femei înșelate cu o prostituată. Pedeapsa aplicată soțului: „Nu-mi permit să fac sex cu ea!“

O femeie din Marea Britanie i-a dat o lecție soțului său, după ce a aflat că a înșelat-o cu o prostituată. Rănită de cel cu care își împărțea viața de zeci de ani, soția a pus la cale un plan perfect pentru a-l face pe bărbat să se rușineze de fapta sa.

Bărbatul și-a înșelat soția cu o prostituată FOTO Shutterstock

"Soția mea spune că va vaea momente de intimitate cu mine, numai dacă o plătesc pentru sex. Am fost de acord cu ea la început pentru că am crezut că este doar un joc.

Dar mai târziu s-a dovedit că mă pedepsea deoarece aflase că am plătit o prostituată să se culce cu mine. A fost o greșeală teribilă!

Soția mea a crescut prețul la 150 de lire sterline. Nu-mi permit să fac sex cu ea mai mult de două ori pe lună. Am 55 de ani și soția mea 52. Au trecut 25 de ani de când ne-am căsătorit.

E greu de crezut că s-a ajuns la asta", a povestit bărbatul pentru The Sun .

Conform sursei citate, când a aflat că este înșelată cu o prostituată, femeia nu a făcut scandal și nu a cerut explicații pentru acest lucru. Ea a pus la punct o strategie prin care s-a asigurat că bărbatul înțelege gravitatea greșelii sale. În mod surprinzător, ea i-a comunicat soțului că relațiile sexuale între ei vor fi posibile numai dacă acesta va plăti o sumă considerabilă. În acest fel, femeia a transformat intimitatea într-un produs pentru care soțul ei trebuia să plătească. În acest fel i-a arătat că a creat o distanță considerabilă în relația lor.

"Nu pot să cred că este în regulă"

Când a aflat despre acest lucru, bărbatul nu a fost mirat, însă văzând că situația persistă a început să își pună întrebări. Într-o zi a aflat motivul care îl face să doarmă pe canapea și să plătească pentur un moment de intimitate cu soția sa.

"Când soția mea a recunoscut că știa despre ceea ce făcusem luni de zile, mi-a fost foarte rușine. Încercările mele de a-i explica au fost în zadar, iar de atunci dorm pe canapea.

Nu pot să cred că este în regulă să mă trateze în continuare așa. Este aproape ca și cum aceasta ar fi noua noastră normalitate, dar nu este normal să-ți taxezi soțul pentru sex, nu-i așa? Nu pot dormi pe canapea pentru totdeauna - spatele meu este varză. Îmi vreau doar soția înapoi. Ce pot face ca să mă ierte?"

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat