Reacția unui om simplu după ce-a văzut averea lui Cumpănașu: De unde a apărut ipochimenul ăsta? Din ce tenebre a fost emanat?

Reportaje-Live: De unde a apărut ipochimenul ăsta? Din ce tenebre a fost emanat?

Nu am scris nimic de măscăriciul ala de Cumpănașu pentru ca nu merita atenția. Dacă as da atenție la toți idioții as înnebuni.
Anyway, azi i am văzut declarația de avere și m-am crucit. Deci individul asta, fără studii, coborât direct din copac a reușit sa își cumpere case, apartamente exclusiv din contracte cu statul și tot felul de venituri din relația cu statul, granturi, proiecte cu nume pompoase cu zero rezultate și participari la te miri ce.

Pentru mine este incredibil ca un astfel de personaj exista și ca apare pe la televizor candidat la presedintie. Cat de bolnava este societatea asta, cât de putred e totul ca să existe astfel de mizerii de oameni. Indiferent cum o socotesc ceva e profund greșit. Dragii mei ceva este extrem de greșit dacă se pot face atâția bani în felul acesta.

Sistemul în care trăim este mai mult decât mizerabil. Ma simt ca un prost după atâția ani de școală, după atâția ani de munca, firme închise și deschise, angajați, management, IT când vad ca un ipochimen gen Cumpănașu, fără nici un fel de studii, isteric și cretin face bani atât de ușor.

Cum dracu' nu m-a dus și pe mine mintea sa fac o "combinație", sa întru într-o schema pe stat, sa iau o finanțare pe un ONG? Nu am știut decât sa muncesc ca prostul și sa învăț, sa nu dorm nopțile de stres gândindu-mă cum le plătesc taxele pentru ca acum sa răcneasca la mine din TV cu scuipați și cu ochii injectați o mascota gen Cumpănașu.

Și va rog, va rog sa nu ma întrebați de ce ma radicalizez și va rog sa nu va mirați dacă într-o zi voi matura la propriu parlamentul și instituțiile cu astfel de mascote. Cat de prosti suntem mai oameni buni? Îngrozitor.

Declarație de avere Cumpănașu:

Declarație de interese Cumpănașu:


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

5 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing