Reacția unui suporter al Ecuadorului, ajunsă virală pe rețelele de socializare

Reacția unui suporter al Ecuadorului, ajunsă virală pe rețelele de socializare

În timpul meciului de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar, un suporter al naționalei din Ecuador a făcut un gest care a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Qatar - Ecuador FOTO EPA EFE

Aflat chiar în mijlocul susținătorilor echipei gazdă, Qatar, suporterul ecuadorian i-a acuzat pe organizatori că ar fi "cotizat" la arbitrii partidei.

Reacția suporterului a avut loc imediat după ce VAR-ul a anulat un gol sud-americanilor. El s-a ridicat pe scaun și a țipat în direcția suporterilor din Qatar, sugerându-le celor din tribuna oficială că gazdele ar fi mituit arbitrii partidei, potrivit GSP .

Lucrurile nu au degenerat, chiar dacă câțiva suporteri s-au enervat și i-au răspuns. Unul dintre aceștia a fost mai vehement și i-a strigat să tacă și să se așeze pe scaun.

A fost doar un moment mai puțin plăcut, însă fanii ecuadorieni s-au distrat la maximum în cadrul meciului de deschidere pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0. Aceștia au făcut valuri mexicane, în dulcele stil sud-american. De partea cealaltă, fanii gazdelor nu au agreat acest stil de distracție și nu au continuat valul mexican.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro