Real Madrid - Al Hilal 5-3. Spectacol total în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Real Madrid - Al Hilal 5-3. Spectacol total în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Real Madrid a mai cucerit un nou titlu și este campioana lumii, după ce a învins cu scorul de 5-3 pe Al Hilal, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

FOTO Getty Images

Un duel spectaculos cu 8 goluri a avut loc la Rabat în finala dintre campioana Europei si cea a Asiei. Real Madrid a reușit să obțină pentru a cincea oară în istorie titlul de campioană a lumii, fiind și singura formație care a ajuns la această performanță.

Vinicius Junior a deblocat tabela de joc după doar 13 minute. 5 minute mai târziu Valverde a dublat avantajul madrilenilor. Marega i-a readus pe cei de la Al Hilal în joc cu un gol marcat în minutul 25.

După pauză, Karim Benzema și-a trecut numele pe tabelă și a mărit avantajul spaniolilor. 4 minute mai târziu Valverde a reușit dubla. Vietto a redus din handicap în minutul 63, însă Vinicius Junior a mai marcat o dată și a redus la 0 șansele celor de la Al Hilal de a mai reveni în joc. Vietto a reușit și el dubla însă până la final scorul a rămas 5-3 în favoarea elevilor lui Ancelotti.

Finala mică s-a disputat între brazilienii de la Flamengo și formația egipteană Al Ahly. Campioana Americii de Sud s-a impus cu scorul de 4-2, grație dublelor reușite de Gabriel Barbosa și Pedro. De partea cealaltă a punctat tot printr-o dublă Ahmed Abdelkader.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…