Real Madrid - Barcelona, războiul declarațiilor. Gazdele n-au șutat pe poartă. Ancelotti a văzut alt meci

Real Madrid - Barcelona, războiul declarațiilor. Gazdele n-au șutat pe poartă. Ancelotti a văzut alt meci

Real Madrid a pierdut cu 1-0 derby-ul cu Barcelona în manșa întâi a semifinalelei Cupei Regelui. Antrenorii celor doi granză s-au întrecut în declarații.

Carlo Ancelotti, 63 de ani, antrenorul ”albilor” a spus după partidă că „Barcelona nu a făcut nimic pentru a marca” în El Clasico și pune victoria catalanilor doar pe seama norocului. Asta chiar dacă Real n-a avut niciun șut pe poartă în fața rivalei!

„Am jucat fotbalul pe care trebuie să-l jucăm. Am făcut un joc plin de intensitate, dar nu am dat gol. Ei nu au făcut nimic pentru a marca. Au avut noroc. Au un avantaj, dar avem toată încrederea din lume pentru că vom putea întoarce lucrurile în favoarea noastră.

Carlo Ancelotti și Real Madrid au fost învinși de Barcelona. Foto EPA EFE

Rezultat este foarte prost, nemeritat. A fost un joc bun din partea noastră, cu intensitate și angajament, nu i-am lăsat pe cei de la Barcelona să joace așa cum își doresc. Erau pe un bloc defensiv nu pentru că au vrut, ci pentru că i-am obligat să o facă. A fost greu să avem ocazii, am încercat din exterior, dar au fundași grozavi și ne-au blocat.

Cu o apărare atât de joasă este greu să găsești oportunități, sunt foarte puternici în apărare. Acolo a fost cheia jocului. Dar ne dă încredere pentru retur, dacă putem juca așa împotriva Barcelonei, avem șansele noastre", a spus Ancelotti, conform as.com.

De partea cealaltă, Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, a spus că echipa sa a ”minimizat” Realul, chiar dacă nici formația sa nu a făcut o partidă strălucită.

Xavi radiază după victorie, dar rămâne circumspect. Foto EPA EFE

Xavi radiază după victorie, dar rămâne circumspect. Foto EPA EFE

„Am minimizat Realul, care nu a avut ocazii, dar nu am putut controla mingea, a fost greu pentru cei din apărare. Demonstrăm de ceva vreme că știm să concuram în meciuri dificile și să depășim momentele grele.

Este un test pe care l-am trecut împotriva unui adversar de nivel înalt. Sunt mulțumit de rezultat, dar nu atât de mult de joc. Acest 0-1 schimbă puțin situația dublei manșe, dar văd un Real Madrid puternic, foarte puternic fizic. Încă văd Realul ca favorită”, a spus Xavi, conform Mundo Deportivo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”