Real Madrid - City: Fanii și oamenii de fotbal, uluiți după ce a fost desemnat "omul meciului" VIDEO

Real Madrid - City: Fanii și oamenii de fotbal, uluiți după ce a fost desemnat "omul meciului" VIDEO

Kevin de Bruyne a fost ales de UEFA ”omul meciului” Real Madrid - Manchester City, încheiat 1-1. Mijlocașul belgian nu a avut o prestație strălucită, însă golul reușit în minutul 67 a făcut ca echipa sa să plece neînvinsă de pe ”Bernabeu”.

La aflarea veștii, atât suporterii, cât și oamenii de fotbal și-au arătat uluirea. Suporterii trupei lui Carlo Ancelotti și-au manifestat revolta pe rețelele sociale: mii de mesaje care contestă decizia UEFA au fost postate în câteva ore. Postarea în care celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că De Bruyne a fost desemnat omul meciului a adunat peste 7.700 de comentarii în 8 ore, majoritatea de la fani a lui Real Madrid.

Kevin de Bruyne, prestație nu prea strălucită în meciul cu Real Madrid. Foto Facebook

Mulți dintre aceștia consideră că Eduardo Camavinga ar fi meritat această distincție, în ciuda faptului că a pierdut mingea la faza premergătoare golului lui De Bruyne.

Aceeași părere au avut-o și foștii fotbaliști Jamie Carragher și Thierry Henry, acum analiști TV. Decizia UEFA i-a luat prin surprindere pe aceștia. Întrebați, înainte de aflarea nominalizării, pe cine au văzut a fi cel mai bun fotbalist de pe teren , aceștia au răspuns: „Vinicius sau Camavinga, la limită”, a opinat Carragher la CBS Sports.

Belgianul și distincția ”Omul meciului” Real - City. Foto Facebook

Belgianul și distincția ”Omul meciului” Real - City. Foto Facebook

Henry i-a dat dreptate: „Așa spun și eu. Vinicius a jucat pe poziția lui, știm cu toții ce poate face și a făcut-o. Dar Camavinga nu mai jucase fundaș stânga în viața lui! O face de două luni și a intrat la mijloc, în combinații, arată bine... Oricum, marele om în meci a fost Vinicius, i-aș da premiul lui. Dar și Camavinga a făcut un meci uimitor”.

Apoi, moderatoarea i-a anunțat că distincția i-a revenit lui Kevin De Bruyne, ceea ce a provocat uluire pentru Carragher: ”Ce?!”, pentru ca francezul să concluzioneze: „De asta există o diferență între foștii fotbaliști și oricine votează pentru premiile astea”.

UEFA nu a specificat cine a făcut parte din comisia de observatori care a decis „Omul meciului” la partida din Liga Campionilor, dar a prezentat motivația din spatele desemnării lui De Bruyne: „A fost influent într-o prestație de care City avea nevoie pentru a scoate un rezultat bun”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...