Real Madrid, învingătoare în El Clasico. FC Barcelona, primul eșec al sezonului

Real Madrid, învingătoare în El Clasico. FC Barcelona, primul eșec al sezonului

Real Madrid a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 3-1, duminică, pe „Santiago Bernabeu”, în cel de-al 250-lea episod din „El Clasico”, în etapa a noua a campionatului de fotbal al Spaniei.

Karim Benzema a deschis scorul în minutul 12 FOTO EPA-EFE

Benzema, cu o zi înainte de decernarea „Balonului de Aur”, la care este mare favorit, a deschis scorul în min. 12 pentru madrileni, după care Fede Valverde a dublat avantajul campioanei Europei (36). Barca a marcat golul de onoare pe final, prin Ferran Torres (83), însă Rodrygo a închis tabela, din penalty (90+1).

Robert Lewandowski a ratat o mare ocazie de egalare în min. 25, scrie Agerpres .

După acest succes, Real Madrid a preluat şefia clasamentului, având trei puncte avans faţă de marea sa rivală, care primise doar un gol în primele sale opt meciuri din La Liga. Catalanii au suferit primul lor eşec în acest campionat.

Real a câştigat şase din ultimele şapte episoade din Clasico în toate competiţiile, mai multe decât reuşite în precedentele 18 dueluri.

În faţa a 62.876 de spectatori au evoluat echipele:

Real Madrid: Lunin - Dani Carvajal (Rudiger, 88), Eder Militao, Alaba, Ferland Mendy - Tchouameni, Kroos, Modric (Camavinga, 78) - Fede Valverde, Benzema (Marco Asensio, 88), Vinicius Junior (Rodrygo, 85).

FC Barcelona: ter Stegen - Sergi Roberto, Kounde, Eric García, Balde (Jordi Alba, 60) - Pedri (Kessie, 83), Busquets (Gavi, 60), Frenkie De Jong - Raphinha (Ferran Torres, 60), Lewandowski, Ousmane Dembele (Ansu Fati, 73).

A arbitrat Jose María Sanchez Martinez.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”