Realizați cine sunt proprietarii, nu?/Ferrari şi Lamborghini, parcate ilegal chiar în faţa sediului Poliţiei

Realizați cine sunt proprietarii, nu?/Ferrari şi Lamborghini, parcate ilegal chiar în faţa sediului Poliţiei

Doi membri ai unui clan de romi din Lugoj, veniţi în România din Germania, pentru vacanţa de vară, au fost amendaţi cu câte 435 de lei fiecare după ce au sfidat Poliţia, parcând ilegal, chiar în faţa sediului Poliţiei Lugoj.

Totul s-a întâmplat luni dimineaţa, când cei doi contravenienţi au parcat un Ferrari şi un Lamborghini, în faţa sediului Poliţiei Lugoj, pe locurile rezervate maşilor de Poliţie. Potrivit lugojinfo.ro , şoferii celor doua maşini au parcat bolizii ilegal pentru a merge să îşi bea cafeaua la una dintre terasele din zonă. Potrivit Poliţiei Timiş, poliţiştii s-au autosesizat şi au aplicat câte o amendă de 435 de lei fiecăruia dintre cei doi şoferi.

Amenda pentru o faptă similară, considerată prea dură

Incidentul de luni dimineaţa de la Lugoj nu este primul de acest tip. În august 2020, poliţiştii din Lugoj l-au amendat pe şoferul unui Lamborghini care a parcat, la fel, ilegal, în faţa sediului Poliţiei din Lugoj. Şoferul a contestat amenda în instanţă, iar în 16 noiembrie 2020, Judecătoria Judecătoria Lugoj a pronunţat o primă sentinţă.

Judecătorul a arătat că fapta pentru care şoferul a fost amendat e reală, dar amenda de 870 de lei e prea dură, astfel că amenda a fost înlocuită cu avertisment.

„Chiar dacă fapta comisă de petent, prezintă un grad ridicat de pericol social, dat fiind faptul că nu a fost săvârşită în împrejurări de natură a o agrava, nu a produs alte urmări nefavorabile precum şi contextul factual în care a fost săvârşită considerăm că nu reclamă aplicarea sancţiunii amenzii, iar sancţiunea avertismentului ar fi de natură să îl determine pe petent să respecte normele privind circulaţia rutieră”, se arată în sentinţa Judecătoriei Lugoj, care nu este definitivă, putând fi atcată cu apel, la Tribunalul Timiş.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Așa arată prostia made in Rusia...