Recompensă de 24 de milioane de euro pentru prinderea ucigașului unui cuplu de miliardari canadieni

Recompensă de 24 de milioane de euro pentru prinderea ucigașului unui cuplu de miliardari canadieni

Fiul unui cuplu de miliardari uciși în urmă cu cinci ani a triplat o recompensă în bani pentru informații despre crima nerezolvată, pe fondul frustrării din cauza lipsei de progres în anchetă și a rupturilor profunde din familie.

Poliția din Toronto. FOTO Toronto Police

Barry Sherman, fondatorul gigantului farmaceutic Apotex, și soția sa, Honey, au fost uciși în casa lor din Toronto la 13 decembrie 2017. Un agent imobiliar i-a găsit pe cei doi soți în zona piscinei de la subsolul casei lor două zile mai târziu, cu curelele înfășurate în jurul gâtului și atașate de balustrada piscinei.

Anul trecut, anchetatorii au cerut publicului să ajute la identificarea "persoanei care merge pe jos", o figură de pe un trotuar ale cărei acțiuni erau "extrem de suspecte", a declarat poliția într-o aparentă descoperire. Poliția crede că bărbatul are legătură cu crimele, dar încă nu a reușit să îl identifice, scrie The Guardian.

"Închiderea nu va fi posibilă până când cei responsabili pentru acest act malefic nu vor fi aduși în fața justiției. Am fost copleșit de durere, pierdere și tristețe, iar aceste sentimente nu fac decât să se agraveze continuu", a declarat Jonathon Sherman, fiul cuplului, într-o declarație transmisă către CBC Toronto.

Săptămâna trecută, sora lui Jonathon, Alexandra Krawczyk, a confirmat că recompensa de 7 milioane de euro a familiei nu a fost revendicată până în prezent.

Acum, Jonathon a adăugat 17 de milioane de euro din banii săi pentru a crește recompensa la 24 de milioane.

În ultimii ani, Jonathan a declarat că Alexandra a sugerat că ar fi putut juca un rol în moartea părinților lor ceea ce a fracturat relația dintre cei doi frați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”