Recruții ruși, ironii despre armele primite: „Scărțâie ca o orgă”

Recruții ruși, ironii despre armele primite: „Scărțâie ca o orgă”

Într-un videoclip distribuit pe rețelele sociale recruții ruși glumesc pe seama calității armelor pe care le-au primit pentru a lupta împotriva armatei ucrainene.

Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia

„'Nou-nouță', ieftină, uită-te la ea”, a afirmat ironic militarul rus care manevrează arma, arătând ulterior trecerea la „modul de tragere”.

„Super pușca de asalt. O mitralieră!”, a spus unul dintre recruți . „Uitați-vă la această calitate, Q (marcaj pe armă) vine de la calitate (quality în engleză - n.red)”, a mai adăugat sarcastic primul soldat.

Ulterior, recruții ruși prezintă o altă armă din care scot un arc. „Uite un rahat în interiorul ei”, a glumit un alt recrut.

Allahu Akbar! Cineva s-a împușcat după ce a văzut puștile astea”, a mai adăugat un alt recrut. „Nu mai pot de uimire”, spune Zamici.

Apoi, unul dintre soldații prezenți ia una dintre puști pentru a dovedi cât de tare scârțâie în timpul încărcării sale: „Parcă e o orgă”.

„Haide s-o trimitem forțelor armate ucrainene. O să fugă toți”, a declarat un militar. „Măcar piedica de siguranță funcționează. Nu foarte bine, dar funcționează”, a adăugat recrutul care a prezentat armele.

După o altă serie de glume pe seama calității armelor, persoana care filmează spune că arma este bună pentru a-l lovi pe inamic peste față.

„E de speriat să o ții în mână, uite câtă rugină are. Nu știu cum să ajustez focul”, a declarat recrutul rus.

Mulți noi recruți au fost trimiși în luptă fără pregătire suficientă, dar și fără echipamente moderne și provizii de bază. Prețurile la îmbrăcăminte tactică au explodat după ce soldații au început să-și procure singuri cele necesare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”