Recunoașteți personajul?

Recunoașteți personajul?

Horia Brenciu a filmat un nou episod din podcastul său – „Lucruri simple”, dar nu le-a dezvăluit urmăritorilor numele invitatului său. Artistul a postat însă o fotografie alb-negru și i-a invitat pe aceștia să ghicească cine este protagonistul.

„Tipul ăsta vine luni, la podcast! Ia ziceți… cine e?”, a scris Horia Brenciu pe Instagram, iar mesajele au început să curgă.

În mai împlinește 62 de ani, și-a început cariera în televiziune în decembrie 1996, cu emisiunea „Dăruiești și câștigi” de la PRO TV, iar de două decenii ne aduce aproape zilnic informații despre starea vremii.

Cu ajutorul vocii sale inconfundanile, carismei dar și a celebrelor ghicitori și probleme de logică, Florin Busoioc, căci despre el este vorba în fotografia de mai sus, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori și oameni de televiziune din România.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?