REFERAT/Doi polițiști au avut nevoie de 5-7 zile de îngrijiri medicale după răscoala lui Spartacus din Rahova/„Valorile” erau înarmate inclusiv cu o coasă

REFERAT/Doi polițiști au avut nevoie de 5-7 zile de îngrijiri medicale după răscoala lui Spartacus din Rahova/„Valorile” erau înarmate inclusiv cu o coasă

Referatul procurorilor privind arestarea lui Vasile Badea, alias Spartacus Idolu Fetelor, și a altor 4 persoane implicate într-un scandal cu poliția în prima zi de Paște arată că scandalagiii au devenit și mai agresivi după sosirea polițiștilor la fața locului, relatează  G4Media.ro .

Potrivit referatului, aceștia ”s-au înarmat cu mai multe obiecte contondente (cozi de lopată, topoare, o coasă, scaune, o sapă)”.

După ce polițiștii au tras focuri de armă de avertisment, agresorii s-au refugiat în curtea unuia dintre ei și au început să arunce asupra echipajelor de poliție cu ”pietre, farfurii, bucăți de BCA”.

”În aceste împrejurări au fost răniți trei polițiști, respectiv persoanele vătămate agent de poliție P.M.D., agent de poliție Ș.C.M. și agent de poliție P.M.L. (…), doi dintre aceștia având nevoie de 5-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (…), conform concluziilor preliminare emise de INML”, se arată în referatul procurorilor Parchetului Judecătoriei Sectorului 5.

Luni, 20 aprilie, Vasile Badea alias Spartacus Idolu Fetelor, Lider Nicușor, Constantin Gigi alias Lider Gigi și alte 2 persoane, Ștefan Stângaciu și Antonio Dincă, au fost arestați preventiv de Judecătoria Sectorului 5 pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, a declarat pentru G4Media.ro procurorul Dănuț Puntaru, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5. Cele 2 femei reținute, Oradea Badea (soția lui Spartacus) și Gloria Ion au fost plasate sub control judiciar.

Arestările au avut loc în urma unui conflict spontan declanșat duminică, în prima zi de Paște. Scandalul a inceput duminică seara dupa ce mai multe familii de romi întoarse din Germania au făcut un chef de pomină, stropit cu mult alcool. Exasperati, vecinii au sunat la 112 și au chemat poliția.

La sosirea echipajelor, aceștia au devenit violenți. De altfel, unul dintre liderii răzmeriței, Vasile Badea zis Spartacus, amenința duminică pe o rețea de socializare că răstoarnă mașinile poliției dacă vin să le strice cheful. Scandalagiii au susținut însă ca intervenția polițiștilor a fost brutală și că oamenii legii i-au amenințat cu pistoale și sprayuri lacrimogene.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?