#ReferendumFamilie/Dragnea: PSD o să facă acţiuni de informare a populaţiei, nu campanie; premierul a spus foarte clar la Bruxelles

#ReferendumFamilie/Dragnea: PSD o să facă acţiuni de informare a populaţiei, nu campanie; premierul a spus foarte clar la Bruxelles

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că premierul Viorica Dăncilă a spus foarte clar la Bruxelles ceea ce PSD a decis în privinţa referendumului pentru revizuirea Constituţiei, şi anume că partidul se va implica în acţiuni de informare a populaţiei, pentru că întrebarea de la scrutin este neclară.

"Doamna prim-ministru a spus foarte clar exact ceea ce am discutat în Biroul Executiv Central - şi anume că asta va face PSD - acţiuni de informare a populaţiei", a precizat Dragnea.

El a adăugat că nu este vorba de o campanie, ci de "acţiuni de informare".

"Vrem să informăm populaţia cu privire la prevederile din legea care a fost adoptată în Senat, ce se intenţionează prin modificarea Constituţiei, că sunt oameni care nu au înţeles, că întrebarea este neclară şi trebuie să ajutăm să înţeleagă care este sensul acestui demers", a arătat Dragnea.

El a spus că le-a explicat pensionarilor din organizaţia partidului importanţa acestui referendum şi i-a rugat să se implice în această acţiune.

"Am fost invitat de Organizaţia de pensionari a partidului nostru la Biroul Executiv Central. Le-am spus despre noua lege a pensiilor, despre beneficiile acestei legi, că se îndreaptă nedreptăţile, ritmul de creştere în anii următori până în anul 2020 şi după 2020. Le-am mulţumit pentru susţinerea pe care mi-au transmis-o la CEx. Le-am explicat că este important pentru noi să organizăm în perioada următoare acţiuni de informare a populaţiei cu privire la referendumul din 6 - 7 octombrie şi i-am rugat să se implice în această acţiune", a adăugat Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”