REGELE BUGETARILOR a fost detronat! Mugur Isărescu câștigă peste 60.000 de lei pe lună

REGELE BUGETARILOR a fost detronat! Mugur Isărescu câștigă peste 60.000 de lei pe lună

Joi, in cadrul briefingului de presa sustinut de Guvernator, acesta a clarificat unul dintre cele mai mari mistere: salariul sau lunar. Potrivit propriilor declaratii, Isarescu ia lunar 13.601 euro.
"CA a constatat ca in multe banci centrale s-a accentuat si diversificat procesul de transparentizare. In consecinta, CA al BNR a decis sa faca publice minutele sedintelor de politica monetara si nivelul de salarizare al Guvernatorului", a spus joi Isarescu.

In avans, pot sa va spun ca salariul de Guvernator este de 9495 de euro net lunar, plus indemnizatia de conducere de 4105 euro. In total, 13.601 euro, a mai precizat Isarescu.
El a spus ca nu si-a inaintat dosarul de pensie desi legea ii permitea si ca prin urmare nu a luat si nu ia niciun fel de pensie. "Asa am considerat ca este corect", a explicat seful Bancii Centrale.

Vă reamintim că recordul era deținut de Patriarhul Daniel. Comisarul.ro a scris despre acest subiect în 2004, stârnind rumoare la vremea respectivă:
REGELE bugetarilor din România/22.901 lei NET lunar


Citește și:

populare
astăzi

1 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

2 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

3 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

4 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

5 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…